Fotbal intern

Unde poate ajunge fundașul dorit de Gigi Becali. „I-am dat hârtie pentru Turcia!”

24.12.2018 | 23:00
Unde poate ajunge fundasul dorit de Gigi Becali Iam dat hartie pentru Turcia

Gigi Becali e preocupat acum să pună antrenor la FCSB, dar nu a uitat și de transferurile pe care vrea să le facă în pauza competițională. „Voi aduce cinci-șase jucători în iarnă, o să facem niște schimbări, pentru că eu cred că avem nevoie de alți jucători pentru a lua titlul. Cu Florinel Coman nu putem câștiga campionatul”, a declarat Gigi Becali.

Referirea la Florinel Coman a fost făcută în ideea tinereții acestuia, nu neapărat a valorii jucătorului adus la Viitorul. Gigi Becali crede că are nevoie de oameni cu experiență pentru a termina primul, după trei sezoane consecutive doar pe poziția secundă.

Andrei Burcă, fundașul dorit de Gigi Becali, poate ajunge în Turcia

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre doi fundași centrali, pentru că nu mai este mulțumit de randamentul lui Bogdan Planic și Mihai Bălașa. Numele unuia dintre stoperi a fost dezvăluit de FANATIK pe 26 noiembrie, fiind vorba despre Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaș. Becali a confirmat informația, fiind de părere că acesta îi va lua locul lui Mihai Bălașa și chiar va ajunge la echipa națională!

Șeful roș-albaștrilor a mai avansat un nume după meciul de la Botoșani al echipei sale. Este vorba despre Andrei Burcă, despre care Becali spune că ar fi variantă pentru FCSB. FANATIK a discutat cu patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, care nu exclude plecarea fundașului său la București, dar spune că Burcă s-ar putea transfera în Turcia.

Andrei Burcă, fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB, hârtie pentru Turcia
Valeriu Iftime a explicat pentru FANATIK cum se autofinanțează FC Botoșani. Acum e nevoie de vânzarea lui Burcă, Fulop sau Golofca pentru liniște financiară

Burcă poate ajunge în Turcia. Există ofertă, ba chiar am dat unui impresar o hârtie ca să negocieze acolo pentru el. Vedem ce se va întâmpla, eu trebuie să vând anul viitor de 500.000 de euro pentru că altfel e complicat. Anul ăsta sunt zero pe zero, în 2019 mă gândesc ce vând. Și Fulop e căutat, există interes și pentru Golofca”, spune șeful din Moldova.

Nu toți de la FCSB sunt impresionați de Andrei Burcă

Un eventual transfer al lui Burcă la FCSB nu este văzut cu ochi buni de toată lumea. FANATIK a scris despre faptul că Mihai Stoica și Nicolae Dică s-au opus atunci când s-a discutat despre această venire.

Andrei Burcă, fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB, hârtie pentru Turcia
Andrei Burcă a fost adus la FC Botoșani de către Leo Grozavu în vara lui 2016

Recent, managerul sportiv al roș-albaștrilor a avut și o reacție într-o emisiune televizată vizavi de „Burcă la FCSB”. „Uitați-vă la golurile noastre la Botoșani și la un meci anterior al nostru împotriva lor și urmăriți-l mai atent pe Burcă!”, a spus Meme. Andrei Burcă a venit la FC Botoșani acum doi ani, după ce s-a desființat SC Bacău, clubul unde a debutat în fotbal.

  • 25 de ani a împlinit Andrei Burcă pe 15 aprilie, căpitanul făcând pereche în defensiva Botoșaniului cu Andrei Miron
  • 600.000 de euro este valoarea de piață a fundașului, care are un salariu lunar de 4.000 de euro la Botoșani