Fotbal intern

Andrei Burcă îi răspunde lui Iftime după ce patronul Botoșaniului a numit transferul cea mai proastă afacere a sa: “Am venit gratis, e un bonus pentru ei!” EXCLUSIV

12.11.2019 | 21:23
Andrei Burca ii raspunde lui Iftime dupa ce patronul Botosaniului a numit transferul cea mai proasta afacere a sa Am venit gratis e un bonus pentru ei EXCLUSIV
Andrei Burcă îi răspunde lui Iftime după ce patronul Botoșaniului a numit transferul cea mai proastă afacere a sa: "Atâta timp cât am venit gratis, e un bonus pentru ei!" FOTO: Andrei Burca in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FC Botosani, din cadrul playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna,
ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a fost transferat în această vară de CFR Cluj pentru 200.000 de euro de la FC Botoșani. Imediat după ce transferul a fost parafat, patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, a avut o reacție surprinzătoare spunând că este cel mai proastă mutare a sa și că l-a lăsat prea ușor pe Burcă la CFR Cluj. Fundașul a acordat un interviu pentru FANATIK și nu a uitat să îi răspundă fostului său patron. 

Andrei Burcă îi răspunde lui Iftime: “Consider că e un bonus pentru FC Botoșani”

Andrei Burcă este de părere că FC Botoșani a avut numai de câștigat de pe urma lui, în condițiile în care a venit gratis la echipă și moldovenii au și încasat bani din acest transfer: Bani mulți sau puțini, nu mai contează. Acesta a fost prețul oferit de CFR Cluj, plus că eu am venit gratis la Botoșani când m-au adus…

ADVERTISEMENT

Consider că mi-am făcut treaba bine, am fost plătit la fel, am încercat să fac performanță acolo și am dus echipa aproape de play-off. S-au câștigat bani buni și din drepturile tv pentru locul ocupat. Atâta timp cât am venit gratis la Botoșani și am plecat pe bani la Cluj, consider că este un bonus pentru FC Botoșani”, a spus Burcă pentru FANATIK.

Andrei Burcă îi răspunde lui Iftime după ce patronul Botoșaniului a numit transferul cea mai proastă afacere a sa: "Atâta timp cât am venit gratis, e un bonus pentru ei!" EXCLUSIV
Andrei Burcă îi răspunde lui Iftime după ce patronul Botoșaniului a numit transferul cea mai proastă afacere a sa: “Atâta timp cât am venit gratis, e un bonus pentru ei!” FOTO: Andrei Burca in meciul de fotbal dintre FC Botosani si Dinamo Bucuresti, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani,

Iftime, reacție incredibilă după transfer: “Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma”

Valeriu Iftime declarat în vară după realizarea transferului:„A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Mi-a zis că trebuie să semnez actele de transfer acum, că altfel nu-l mai ia CFR-ul. Îmi pare rău că-l dau pe Burcă pe o sumă așa mică! Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!”, a fost reacția lui Iftime în luna iunie.

Botoșănenii, supărați că Burcă s-a bucurat la gol ca Superman: “Chiar nu înțeleg de ce au luat-o așa”

La meciul din 16-imile Cupei României de la Botoșani, Burcă a jucat pentru prima dată pe terenul fostei sale echipe și a reușit să marcheze primul său gol de la CFR Cluj. Iar suporterii s-au arătat foarte deranjați de faptul că fundașul s-a bucurat când a marcat, Burcă având un stil de a celebra golurile ca și Superman:

ADVERTISEMENT

“Chiar nu știu de ce botoșănenii au luat-o așa, personal, că m-am bucurat când le-am dat gol… Am lăsat foarte mulți prieteni la Botoșani și nu m-am certat cu nimeni. Iar la meciul de Cupă a fost multă tensiune, ne-au condus cu 1-0, aveam și un om eliminat, iar golul meu a fost primul pe care l-am dat în tricoul CFR-ului!

Era normal să mă bucur pentru mine, pentru echipa mea, nu împotriva Botoșaniului, cum au interpretat unii. Eu nu stau în timpul meciului să mă gândesc dacă să mă bucur, să nu mă bucur, așa fac tot timpul. Am un prieten care joacă la Hermannstadt, Dumitriu, care-mi spune de fiecare dată când dau gol , pentru că mă bucur ca Superman. Așa simt eu…”, a spus Burcă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cota lui Andrei Burcă a crescut de când se află la CFR Cluj, fiind cotat acum la 1,5 milioane de euro. Fundașul venit de la Botoșani l-a refuzat și pe Gigi Becali și a acceptat un salariu mai mic la campioana României.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT