Fotbal intern

Andrei Burcă, infectat cu COVID-19! CFR Cluj, un singur fundaş central pentru meciul cu AS Roma. Exclusiv

03.11.2020 | 12:48
Andrei Burca infectat cu COVID19 CFR Cluj un singur fundas central pentru meciul cu AS Roma Exclusiv
Andrei Burcă, infectat cu COVID-19! CFR Cluj, un singur fundaş central pentru meciul cu AS Roma. Exclusiv (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Au apărut noi probleme pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj înainte de meciul cu AS Roma. Antrenorul campioanei României a aflat că nu se va putea baza pe Andrei Burcă partida din Europa League.

Din informaţiile FANATIK, Andrei Burcă a anunţat încă de luni seară că nu se simte bine, în aceeaşi zi în care echipa a efectat un prim test. Conform gsp.ro, fundaşul de 27 de ani a fost despistat pozitiv şi iese din planurile lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Cu Vinicius şi Mike Cestor pe lista accidentaţilor, iar Andrei Burcă infectat cu coronavirus, Dan Petrescu va mai avea la dispoziţie un singur fundaş central de meserie în lotul pentru meciul cu AS Roma, mai exact Denis Ciobotariu.

Andrei Burcă, out pentru AS Roma – CFR Cluj

Nu este prima oară când CFR Cluj are probleme cu coronavirusul înainte de meciurile din cupele europene. În ziua partidei cu Young Boys Berna, Jakub Vojtus a fost depistat pozitiv. Mai mult decât atât, la o zi după duelul cu formaţia elveţiană, Alex Chipciu a avut un rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui CFR Cluj au emoţii pentru meciul cu AS Roma, din moment ce jucătorii lui Dan Petrescu vor mai fi testaţi încă o dată miercuri, aşa cum prevede protocolul UEFA pentru cupele europene.

După meciul cu Young Boys Berna, Dan Petrescu susţinea că vrea să-l menajeze pe Andrei Burcă în vederea partidei de la Roma, mai ales că apăruseră mari probleme cu accidentările în defensivă.

ADVERTISEMENT

“Burcă de-abia mai merge după atâtea meciuri. Poate se rupe și ăsta. Urmează un meci greu duminică”, spunea Dan Petrescu după meciul cu Young Boys Berna.

Ce soluţii are Dan Petrescu pentru meciul cu AS Roma

Cu un singur fundaş central valid în lot, opţiunile lui Dan Petrescu sunt destul de limitate. O variantă la îndemână ar fi să-l coboare pe Ovidiu Hoban în apărare, alături de Denis Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

O altă soluţie, însă cu şanse mici, este ca Dan Petrescu să-l folosească pe Cristi Manea în centrul defensivei, aşa cum s-a întâmplat în meciul cu Young Boys Berna, după accidentarea lui Vinicius.

ADVERTISEMENT
Tags: