Fotbal intern

Andrei Burcă, jucătorul care l-a impresionat pe Monchi, directorul sportiv de la Sevilla! Oferte importante pentru fundașul CFR-ului. EXCLUSIV

22.02.2020 | 14:25
Andrei Burca jucatorul care la impresionat pe Monchi directorul sportiv de la Sevilla Oferte importante pentru fundasul CFRului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai CFR-ului în meciul cu Sevilla și a reușit să îl impresioneze chiar pe Monchi, celebrul director sportiv al andaluzilor. Din informaţiile FANATIK, fundaşul CFR-ului este și pe lista spaniolilor.

Mai mult, Florin Vulturar, impresarul lui Andrei Burcă, a dezvăluit pentru FANATIK că există mai multe echipe care îl urmăresc pe fundașul CFR-ului, printre care și una de top din Turcia.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă l-a impresionat pe Monchi, directorul sportiv de la Sevilla

Andrei Burcă a avut o evoluție încântătoare pentru CFR Cluj în meciul cu Sevilla, motiv pentru care i-a atras atenția până și lui Monchi, directorul sportiv al andaluzilor. Impresarul fundașului central a declarat pentru FANATIK că există mult interes pentru Andrei Burcă.

„Sunt mai multe echipe care îl urmăresc pe Andrei. La meciul cu Sevilla au fost scouteri de la două cluburi, dintre care o echipă de top din Turcia. Probabil e cel mai în formă fundaș român, polivalent, poate juca oriunde pe linia de fund”.

ADVERTISEMENT

„Există interes pentru el, vedem ce va fi. Important pentru noi în acest moment e să joace cât mai bine la CFR, să poată ajuta si echipa națională. Probabil a atras și atenția Sevillei”, a mai spus Florin Vulturar.

Andrei Burcă a fost supărat după egalul cu Sevilla

Andrei Burcă a vorbit imediat la finalul meciului cu Sevilla și a mărturisit că este supărat după remiza obținută: Sunt foarte supărat că nu am putut să ţinem de rezultat. Am luat gol din fază fixă. Suntem frustraţi. Am simţit că sunt puternici, dar am putut să le facem faţă. Au calitate mare, dar puteam să câştigăm. Aşa a vrut Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Ţin minte că a venit Celtic şi a făcut 1-1 şi nimeni nu ne dădea nicio şansă. Vreau să facem o minune la Sevilla, poate fi ultimul joc al nostru din Europa League. Trebuie să intrăm foarte determinaţi”.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, conform transfermarkt.com