Sport

Andrei Burcă, mesaj războinic pentru FCSB, după cucerirea titlului cu CFR: „Așteptăm garda de onoare”

Andrei Burcă a ieșit la atac după cucerirea celui de-al patrulea titlu consecutiv al lui CFR Cluj. Mesaj dur pentru FCSB.
19.05.2021 | 09:03
Andrei Burca mesaj razboinic pentru FCSB dupa cucerirea titlului cu CFR Asteptam garda de onoare
ADVERTISEMENT

Chiar dacă victoria de la Botoșani, scor 0-1, i-a asigurat deja cel de-al patrulea titlu consecutiv, CFR va primi trofeul abia la finalul derby-ului cu FCSB. Decizia este, totuși, pe placul jucătorilor, mai ales că pot sărbători această performanță cum se cuvine, alături de suporteri. În plus, au o cerință specială pentru rivali.

Sper să se rezolve cât mai repede cu protocoalele, pentru că am avut timp un an și ceva să ne pregătim… Așteptăm și noi o gardă de onoare”, a punctat Andrei Burcă, marcatorul golului care a declanșat sărbătoarea la Cluj.

ADVERTISEMENT

Garda de onoare reprezintă acel moment în care adversarii se poziționează pe două rânduri la ieșirea de pe tunelurile ce duc spre vestiare și îi aplaudă pe campioni, chiar în timp ce aceștia își fac intrarea. Rămâne de văzut dacă roș-albaștrii vor satisface, însă, o asemenea dorință.

Andrei Burcă pune tunurile pe FCSB, după cucerirea unui nou titlu cu CFR

Mă bucur că mi-am ajutat echipa, am marcat și cu FCSB la Giurgiu, am trecut peste momente dificile când toată lumea ne acuza că suntem bătrâni, că nu mai avem vlagă, că nu mai avem foame de trofee.

ADVERTISEMENT

Am luat 4 campionate la rând, nu știu dacă a mai reușit cineva această performanță după Revoluție. Mai ales în aceste condiții, a fost extrem de dificil. Am jucat din 3 în 3 zile, am câștigat și Supercupa, am făcut o demonstrație de forță în acest campionat, am demonstrat și în Europa League.

Nu este nicio problemă (n.r. că nu au primit trofeul în această seară). Vrem să ridicăm trofeul acasă, în fața suporterilor. Sper să se rezolve cât mai repede cu protocoalele, pentru că am avut timp un an și ceva să ne pregătim…

ADVERTISEMENT

Văd că prin alte țări au dat drumul la suporteri și la noi nu s-a realizat încă acest lucru. În plus, așteptăm și noi o gardă de onoare, pentru că așa este normal, nu?”, a declarat Andrei Burcă imediat după meciul de la Botoșani.

Gigi Becali a rămas fără cuvinte după meciul de la Botoșani: „N-am văzut așa ceva în viața mea”

În altă ordine de idei, Gigi Becali a urmărit cu sufletul la gură meciul de la Botoșani, a analizat golul cât un titlu marcat de Andrei Burcă și a dat verdictul: „N-am văzut așa ceva în viața mea!

ADVERTISEMENT

Cum se duce în poartă, de ce nu a dat cu capul, cu pieptul, cu piciorul. Pe cuvânt, nu am văzut așa gol niciodată, precum cel de la CFR azi. Dar, nu insinuez nimic, să fim serioși!

Am zis că felicit CFR-ul pentru titlu. Dar, credeți-mă, nu am văzut asemenea gol în viața mea. Oricum, CFR era campioană! Să zicem că ieșea un egal în acest meci și că băteam noi Craiova.

Aveam noi vreo șansă cu ei, în ultima etapă? Nu aveam! I-am bătut în campionat, dar acolo nu era presiune. Copiii de la noi au dominat campionatul, au condus sezonul. Dar, când e emoție, presiune, jucătorii noștri tremură, că sunt copii”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Cu acest succes, elevii lui Edi Iordănescu au acumulat 51 de puncte și s-au distanțat la 6 lungimi de contracandidată, pe care o vor întâlni în ultima etapă a acestui play-off. Duelul este programat joi, 27 mai, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

ADVERTISEMENT