Sport

Andrei Burcă, șanse mari să plece de la CFR Cluj! Prețul pe care i l-a fixat campioana României

Andrei Burcă, fundașul central al campioanei României, CFR Cluj, va fi lăsat să plece de către conducerea clubului la orice echipă dispusă să plătească suma de 1,5 milioane de euro.
27.05.2022 | 17:23
Andrei Burca sanse mari sa plece de la CFR Cluj Pretul pe care i la fixat campioana Romaniei
Andrei Burcă este evaluat conform Transfermarkt la 3,7 milioane de euro și mai are 1 an contract cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Burcă mai are doar un an contract cu CFR Cluj, iar fundașul central și-a exprimat dorința să plece la finalul acestui sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

CFR Cluj e dispusă să îl lase pe Andrei Burcă să plece pentru 1.500.000 de euro

CFR Cluj a anunțat că este dispusă să își vândă unul dintre cei mai buni jucători din lot către orice club care pune pe masă o ofertă de 1.500.000 de euro, asta deși Andrei Burcă este cel mai bine cotat jucător al lui Dan Petrescu: 3,7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului este de acord să renunțe la jucător pentru această sumă modică, mai ales din iarnă stoperul de 29 de ani va intra în ultimele șase luni de contract și ar putea semna cu orice echipă.

De altfel, Andrei Burcă a recunoscut la petrecerea de titlu că și-ar dori un transfer în străinătate: „Nu vreau să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum dorește Dumnezeu! Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experiență în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo.

ADVERTISEMENT

Dar, în același timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanță, sigur se dorește să ajungem într-o competiție europeană. Mai mult decât Conference League, din sezonul acesta. Nu mai sunt disperat să plec. Dacă va fi să rămân la CFR voi lupta ca să ne descurcăm mai bine în cupele europene, fiindcă după sezonul trecut am rămas datori”.

CFR Cluj a cerut vara trecută 2 milioane de euro, iar Andrei Burcă a ratat transferul din cauza unei accidentări

Andrei Burcă s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale înainte de meciurile din iunie cu Georgia și Anglia, suferind o entorsă la genunchi, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a ratat toată pregătirea de vară și implicit transferul la Al Ain, din Arabia Saudită, care era gata să satisfacă pretențiile financiare ale lui CFR Cluj: două milioane de euro, ofertă anunțată în exclusivitate tot de către FANATIK.

În acest sezon, Andrei Burcă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ardelenilor și a jucat 36 de meciuri, reușind două goluri, iar la naționala României are deja 9 prezențe. Astfel încât, agenții săi încearcă să îi găsească o echipă în zona arabă.

ADVERTISEMENT

Pentru Andrei Burcă este foarte important aspectul financiar, ținând cont că se apropie încet dar sigur de finalul carierei și nu a jucat la un nivel înalt decât în ultimii trei ani de zile la CFR Cluj, unde a început să câștige și bani.

ADVERTISEMENT
Tags: