Fotbal intern

Andrei Burcă e fascinat de Ştefan Radu: “E printre cei mai buni fundaşi!”. Speră să imite exemplul Slaviei Praga

18.09.2019 | 18:22
Andrei Burca e fascinat de Stefan Radu E printre cei mai buni fundasi Spera sa imite exemplul Slaviei Praga

Înainte de partida de joi seară cu Lazio, Andrei Burcă a vorbit la conferința de presă despre concurența din apărarea campioanei României, dar și despre duelul cu italienii. Burcă speră ca echipa lui să facă o figură frumoasă și să imite exemplul lui Slavia Praga din meciul cu Inter Milano din grupele Champions League. Fundașul l-a omagiat pe Ștefan Radu înaintea meciului direct.

Andrei Burcă, despre CFR – Lazio în grupele Europa League: „Sperăm să facem o figură frumoasă”

Andrei Burcă, fundașul central al campioanei României crede că sunt șanse în meciul cu Lazio și speră să obțină un rezultat bun cu aceștia: „Concurența la nivelul funașilor centrali este una benefică. Fiecare dintre noi are valoare și doar forma de moment decide cine joacă. Lazio este un club de mare tradiție, dar sperăm să facem o figură frumoasă. Este nevoie pentru fotbalul românesc”

„Știm că va fi un meci dificil, așa cum a fost și cu Slavia Praga, deși multă lume nu a fost de acord cu Mister când a spus lucrul acesta. Cehii însă au dovedit-o aseară în partida cu Inter Milano. Consider că este o grupă foarte dificilă. Astăzi m-am uitat la câteva filmulețe cu atacanții celor de la Lazio. Ștefan Radu este unul dintre cei mai buni fundași români, întotdeauna poți învăța ceva de la el”, a mai spus Andrei Burcă.

  • 26 de ani a împlinit Andrei Burcă pe 15 aprilie
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, conform transfermarkt.com
Andrei Burcă speră ca CFR Cluj să facă o figură frumoasă cu Lazio și să imite exemplul Slaviei Praga din meciul cu Inter
Andrei Burcă speră ca echipa lui să facă o figură frumoasă cu Lazio și să imite exemplul Slaviei Praga din meciul cu Inter. Sursă foto: sportpictures.com

Clujenii au o singură victorie în meciurile cu echipele din Italia

Partida cu Lazio se va juca joi seară, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, iar oficialii clujeni se așteaptă la un stadion plin. CFR Cluj are o singură partidă câștigată împotriva formațiilor din Italia, dintr-un total de 6. Singura victorie a campioanei României în fața echipelor italiene a fost în 2008, pe Olimpico, împotriva lui AS Roma. Atunci, Emmanuel Culio reușea o dublă și aducea primele puncte europene din istoria lui CFR Cluj.

Toate partidele jucate de CFR Cluj în fața echipelor din Italia:

  • AS Roma – CFR Cluj 1-2 (16.09.2008)
  • CFR Cluj – AS Roma 1-3 (26.11.2008)
  • AS Roma – CFR Cluj 2-1 (29.09.2010)
  • CFR Cluj – AS Roma 1-1 (07.12.2010)
  • Inter Milano – CFR Cluj 2-0 (14.02.2013)
  • CFR Cluj – Inter Milano 0-3 (21.02.2013)
Tags: