News

Exclusiv. Povestea eroului Craiovei cu Dinamo! “I l-am suflat lui Hagi”

Andrei Burlacu a fost dorit si de Gică Hagi la Viitorul. După plecarea lui Andrei Ivan în Rusia oltenii propun acum pe piaţă un alt atacant de mare perspectivă, iar Mihai Rotaru se pare că a...
18.09.2017 | 00:00
Exclusiv Povestea eroului Craiovei cu Dinamo I lam suflat lui Hagi

Andrei Burlacu a fost dorit si de Gică Hagi la Viitorul. După plecarea lui Andrei Ivan în Rusia oltenii propun acum pe piaţă un alt atacant de mare perspectivă, iar Mihai Rotaru se pare că a pus mâna pe o altă mină de aur. Andrei Burlacu, 20 de ani, căci despre el este vorba, este fotbalistul care a adus egalarea pentru CS U Craiova în partida cu Dinamo, 2-2 – vezi video, şi jucătorul pe care foarte mulţi fotbalişti din Craiova Maxima îl consideră mai bun ca Ivan de la Krasnodar.

FANATIK. RO a aflat povestea aducerii în Bănie a lui Burlacu, iar fotbalistul din Botoşani a fost până la un pas să fie dat afară de la echipă deoarece nu foarte multe lume a avut încredere în capacităţiile sale fotbalistice. Burlacu a fost adus la Craiova la recomandarea lui Nae Ungureanu, după ce acesta fusese trimis să îl urmărească la un turneu de la Constanţa, în vara anului 2014, atunci când la conducerea oltenilor se afla ca manager general Gheorghiţă Geolgău.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Andrei Burlacu a fost ochit de mine din prima”

Contactat de către FANATIK.RO, Nae Ungureanu, angajat şi acum la CS U Craiova, a povestit cum a contribuit şi el la aducerea în Bănie a lui Andrei Burlacu. “Mă bucur enorm pentru acest copil, iar eu vă spun sincer că mi-am făcut doar datoria. Îmi aduc aminte că fusesem trimis de conducere la Constanţa să urmăresc acolo nişte tineri fotbalişti. Însă mi-a sărit din prima în ochi atacantul Burlacu. El juca pe atunci la Botoşani. Am început să strâng cât mai multe date despre el, dar am aflat imediat că el se află şi în vizorul lui Hagi. 

Deci trebuia să ne mişcăm repede şi mă bucur că am reuşit să il transferăm înaintea lui Hagi. Practic i l-am suflat. Îmi aduc aminte că s-a dus după el la Botoşani şeful centrului nostru de juniori, Silviu Bogdan. Ulterior i-am spus şi patronului Rotaru despre el şi l-am transferat la Craiova. Mă bucur că Mangia are încredere în el şi îi oferă posibilitatea să joace la prima echipă. Să dea Dumnezeu ca acest copil să aibă mult noroc”, a spus Ungureanu.

Cârţu nu avea încredere în Burlacu

Astfel, după ce a fost transferat la Craiova, Andrei Burlacu a început să intre şi în vizorul antrenorilor de la prima echipă mai ales în perioada în care formaţia din Bănie pleca în cantomente în pauzele competiţionale, însă Sorin Cârţu nu era încântat de calităţile puştiului venit din Moldova. “Lăsaţi-mă cu Burlacu asta. El aleargă pe teren de zici că e un ospătar care plimbă tava”, era replica lui Cârţu, atunci când i se vorbea despre Burlacu. Astfel că jucătorul de 20 de ani chiar a fost la un pas să fie dat afară de la Craiova şi la un moment dat le-a fost propus şi celor de la Poli Iaşi. Însă jucătorul a avut noroc că Gigi Mulţescu, fostul antrenor al oltenilor, i-a oferit câteva şanse să joace la prima echipă şi în cele din urmă Rotaru a fost convins să nu renunţe la serviciile sale.

Un tratament cu antibiotice i-a făcut probleme!

Însă Andrei Burlacu a trecut şi prin clipe mai neplăcute în legătură cu starea lui de sănătate în perioada de până acum de la Craiova. Ce s-a întîmplat? Fotbalistul a avut unele probleme cu nişte acnee apărute pe faţă, iar cei de la Craiova l-au dus la un doctor la Bucureşti. Însă tratamentul pe care îl efectua cu ajutorul unor antibitice nu i-a priit deoarece organismul său începea să fie şi mai slăbit. Astfel, oltenii au decis ca atacantul lor să nu mai facă tratamentul respectiv, iar în cele din urmă problemele acestuia s-au rezolvat.

Tags: