Fotbal intern

Andrei Burlacu, aproape de un transfer de senzaţie! “Discuţii cu echipe din Italia şi Olanda”

21.06.2018 | 17:21
Andrei Burlacu aproape de un transfer de senzatie Discutii cu echipe din Italia si Olanda

După ce l-a vândut pe Vladimir Screciu la Genk pentru două milioane de euro, CS U Craiova este pe cale să se mai despartă de încă un jucător important pentru o sumă importantă. Marian Turosu, agentul lui Andrei Burlacu, a anunţat că jucătorul său este monitorizat de cluburi din Italia şi Olanda.  “Burlacu e monitorizat, mai sunt discuţii cu mai multe cluburi, din Italia şi din Olanda. Mă aştept ca el să joace mai mult în noul sezon. A fost o discuţie clară la începutul sezonului. I s-a spus că va fi foarte dificil să se impună în linia aia formată din Băluţă, Mitriţă şi Gustavo. Cumva a depăşit planul propus şi a ieşit pe plus la finalul sezonului”, a comentat Turosu, pentru prosport.ro.

Burlacu, 21 de ani, e cotat de transfermarkt.de la 500.000 de euro. În acest sezon, aripa stânga a adunat 33 de meciuri în toate competiţiile pentru câștigătoarea Cupei României din ultimul sezon: a marcat 4 goluri şi a oferit 7 pase decisive. Fotbalistul și-a efectuat și junioratul la formația din Bănie, clubul la care este ligitimat din 2014.

Dorit în iarnă de Gigi Becali la FCSB

Burlacu a fost dorit în această iarnă şi de Gigi Becali la FCSB. ”Burlacu m-a interesat după ce a dat interviul pe care l-a dat și l-am văzut și am spus viața mea e Dumnezeu și fotbalul, atât, și băiatul e foarte credincios. A dat interviul din biserică…nu știu dacă l-ați văzut. Și de atunci mă interesează. E adevărat, mă interesează, dar nu putem vorbi acum. Mă interesează, dar ce vreți acum, să mă cert cu toată lumea că mă interesează tinerii? Da, îl vreau pe Burlacu, e jucător valoros. Ce să fac, nu vor să-l dea, nu cred că-l dau, nu știu”, a declarat finanțatorul vicecampioanei la începutul acestui an în cadrul unei emisiuni televizate.