Sport

Andrei Burlacu, transferat de Gigi Becali pentru că e credincios, nu a intrat niciodată în biserica de la bază! Dezvăluiri despre atacantul FCSB. Exclusiv

Andrei Burlacu a fost transferat de Gigi Becali la FCSB pentru că este credincios. Însă, din informaţiile FANATIK, atacantul nu a intrat niciodată, în 7 luni, în biserica din baza de la Berceni a FCSB-ului.
22.02.2022 | 21:34
Andrei Burlacu transferat de Gigi Becali pentru ca e credincios nu a intrat niciodata in biserica de la baza Dezvaluiri despre atacantul FCSB Exclusiv
Gigi Becali şi Andrei Burlacu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Burlacu a fost unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri pe care le-a făcut Gigi Becali la FCSB. Atacantul care nu a mai prins lotul primei echipe la U Craiova, era luat la roş-albaştrii de Gigi Becali, care l-a cedat pe Ionuţ Vînă pentru Ivan Mamut şi Andrei Burlacu.

Andrei Burlacu, transferat de Gigi Becali pentru că e credincios, nu a intrat niciodată în biserica de la bază!

Patronul celor de la FCSB spunea la vremea respectivă că Andrei Burlacu a fost transferat pentru că este un băiat foarte cuminte, care merge la biserică şi cântă în corul bisericii:

ADVERTISEMENT

„De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el. Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a spus Becali.

Din informaţiile FANATIK, lucrurile stau puţin diferit. Apropiaţii ai FCSB-ului au povestit pentru publicaţia noastră că Andrei Burlacu nu a intrat niciodată, în 7 luni de când e la FCSB, în biserica din baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Gigi a ridicat o biserică în curtea bazei FCSB: “M-a costat 100.000 numai acoperișul. Am pus acoperiș de aur. Biserica e terminată.”

În urmă cu un an, Gigi Becali a ridicat o biserică în curtea bazei sportive de la Berceni. Lăcaşul de cult a costat câteva sute de mii de euro, acoperişul bisericii fiind din aur:

“M-a costat 100.000 numai acoperișul. Am pus acoperiș de aur. Biserica e terminată. Mai am să pun catapeteasma. Păi și biserica asta din Pipera, pe care o fac, mă costă 1 milion de euro acoperișul.

ADVERTISEMENT

E din aur. Din Ucraina iau acoperișul. Fac și eu ce pot și mă rog la Maica Domnului să pot să fac mai mult. Supăr pe cineva? Fac biserici și mănăstiri”, a declarat Gigi Becali în urmă cu un an.

Biserica de la baza FCSB din Berceni
Biserica de la baza FCSB din Berceni

Patronul s-a supărat pe atacant după înfrângerea cu Mioveni: “Data viitoare, la revedere, Burlacu! El nu mai face parte din lot”

Gigi Becali s-a supărat pe Andrei Burlacu. La finalul confruntării cu CS Mioveni, patronul a spus că atacantul în vârstă de 25 de ani nu va mai prinde echipa, mai ales că a ratat două ocazii uriaşe:

ADVERTISEMENT

“Acum îmi pare rău că n-a fost Keșeru. Dacă era Keșeru, nu era Burlacu pe bancă și nu intra în teren. Nu ai cum să ratezi alea două ocazii.

Păi dacă ratezi așa… Data viitoare, la revedere, Burlacu! El nu mai face parte din lot. Într-un fel văd și partea plină. Să știm ce jucători să nu folosim în meciurile cheie. Pe Burlacu nu îl știam. L-am văzut, am văzut ce poate. Sunt două ocazii clare din care trebuia să dăm două goluri”, a spus patronul după meci.

Burlacu, apărat de iubită: “Andrei nu este genul care să piardă nopțile. El știe ce vrea și că ia antrenamentele foarte în serios”

Burlacu este, în schimb, apărat de iubita lui. Lorena Stoican, fiica lui Flavius Stoican, a declarat pentru FANATIK că iubitul ei este cu gândul doar la fotbal şi nu este genul de jucător care să piardă nopţile:

“Andrei nu este genul care să piardă nopțile. El știe ce vrea și că ia antrenamentele foarte în serios, este foarte profesionist. Sper să fie bine în continuare la FCSB pentru că merită. După meciul cu Mioveni nu am apucat încă să vorbim”, a spus Lorena Stoican pentru FANATIK.

Andrei Burlacu are contract la FCSB până la finalul sezonului. Rămâne de văzut dacă atacantul va mai primi şanse de la Toni Petrea, în lumina ultimelor declaraţii ale patronului Gigi Becali.

  • 25 de ani are Andrei Burlacu
  • 2 meciuri a jucat atacantul în acest sezon la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: