Fotbal intern

Andrei Burlacu explică motivul declinului din ultimii ani: „Problemele de familie mi-au afectat cariera” + răbufnirea după rezilierea contractului cu Chindia

18.02.2020 | 19:29
Andrei Burlacu explica motivul declinului din ultimii ani Problemele de familie miau afectat cariera  rabufnirea dupa rezilierea contractului cu Chindia
ADVERTISEMENT

Andrei Burlacu și-a reziliat contractul cu Chindia Târgoviște, după o perioadă în care a beneficiat de puține șanse din partea antrenorului Viorel Moldovan. Fotbalistul de 21 de ani, văzut la un moment dat o mare speranță a Universității Craiova, a recunoscut că momentul mai puțin fast din carieră este cauzat de anumite probleme familiale.

Andrei Burlacu și-a reziliat contractul cu Chindia

După o perioadă în care a prins constant prima echipă a Universității Craiova, Andrei Burlacu a fost trimis sub formă de împrumut la Poli Iași, pentru a doua jumătate a stagiunii trecute, iar în vară a ajuns la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Aventura fotbalistului de 23 de ani sub comanda lui Viorel Moldovan a durat doar șase luni, Chindia anunțând pe contul oficial de Facebook rezilierea înțelegerii, iar, la scurt timp, Andrei Burlacu și-a recunoscut dezamăgirea pentru cum a fost tratat de clubul promovat în vară în prima divizie.

Salutare tuturor!

După cum știți deja mi-am reziliat contractul cu Chindia Târgoviște, însă plec de la club cu un gust amar. Am venit să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul, acela de a rămâne în Liga 1, însă încă de la început nu mi s-a dat șansă să joc și să arat ce pot, deși am fost dorit de mister.

ADVERTISEMENT

Am avut și evoluții bune, însă la următorul meci fie eram rezervă, fie nu eram în lot deloc, fără nici o explicație. Am trecut peste, am fost profesionist, am dat totul la antrenamente.

Cum au procedat cei de la Chindia în aceasta perioada îmi lasă un gust amar și-mi arată nivelul la care este fotbalul în România. Deși am fost golgheterul echipei în cantonamentul din Turcia, decizia de a nu mai face parte din lot a fost luată cu mult înainte, fără însă să fiu anunțat. Am fost amăgit timp de doua luni, pentru că înainte cu 48 de ore de încheierea perioadei de transfer să fiu anunțat că nu mai fac parte din planurile lui mister. Cu 48 de ore înainte! Dacă știam din iarnă poate m-aș fi pregătit cu o alta echipa din Liga 1 și aș fi avut ocazia să arăt că perioada prin care trec este una trecătoare”, a transmis Burlacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Ce se întâmplă cu Andrei Burlacu”

Andrei Burlacu a fost văzut drept o mare speranță a fotbalului românesc și a Universității Craiova, însă jocurile bune făcute la primele apariții în tricoul alb-albastru nu s-au repetat și în ultimul an, în perioadele petrecute sub formă de împrumut la Poli Iași și Chindia.

Burlacu declară că problemele familiale cu care s-a confruntat în ultima perioadă i-au afectat cariera, iar următorul obiectiv este găsirea unei formații în care să poată evolua constant.

ADVERTISEMENT

Știu ca mulți va intrebati: ce se întâmplă cu Andrei Burlacu? Nu vreau să-mi expun viata în public, însă va pot spune atât: problemele de familie mi-au afectat cariera tocmai când eram pe val, iar cel care ar fi trebuit sa ma îndrume în viata și sa aibă grija de mine a profitat de succesul meu în fotbal. Nu a fost o perioada ușoară, credeți-mă!

Acum nu-mi rămâne decât sa evolueaz în următoarea perioada în Liga a II-a pentru ca mai apoi sa pot reveni în prima liga. Știu ca în viata trebuie sa fii corect cu tine și cu cei din jur, insa nu asa au procedat cei de la Chindia Targoviste.

Salut toți fanii echipei din Târgoviște care au fost alături de noi și ne-au încurajat! Salut și fanii Universității Craiova care m-au încurajat în momentele grele! Va iubesc!”, a declarat Andrei Burlacu.

  • 23 de ani are Andrei Burlacu
  • 1 gol în 14 meciuri a marcat Burlacu pentru Chindia
ADVERTISEMENT