Fotbal intern

Cum e motivat Burlacu! La ce metodă a apelat patronul lui CS U

Andrei Burlacu este unul dintre cei mai talentaţi tineri din lotul formaţiei CS Universitatea Craiova, iar oficialii echipei din Bănie au apelat la o metodă specială pentru a-l motiva pe...
20.09.2017 | 08:16
Cum e motivat Burlacu La ce metoda a apelat patronul lui CS U

Andrei Burlacu este unul dintre cei mai talentaţi tineri din lotul formaţiei CS Universitatea Craiova, iar oficialii echipei din Bănie au apelat la o metodă specială pentru a-l motiva pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani. Atacantul a înscris trei goluri în cele 375 de minute jucate în tricoul oltenilor, iar acesta a încasat o sumă frumuşică de la unul dintre finanţatorii Universităţii.

Adrian Andrici, unul dintre finanţatorii formaţiei CS Universitatea Craiova, a dorit să-l motiveze pe Andrei Burlacu să înscrie din ce în ce mai multe goluri, şi i-a promis la meciul cu FC Dinamo Bucureşti, scor 2-2, că-l premiează cu 1.000 de euro dacă dă gol.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Andrei Burlacu a încasat 2.000 de euro într-un singur meci

Andrei Burlacu a înscris golul de 2-2 pentru CS Universitatea în meciul cu FC Dinamo Bucureşti, în prelungiri, iar Adrian Andrici s-a prezentat cu banii după meci pentru a-l premia pe atacantul în vârstă de 20 de ani. Asta nu e tot! Bulacu i-a amintit patronului că 75% din golul marcat de Alexandru Băluţă, îi aparţine, iar acesta a scos din buzunar 2.000 de euro, conform politicasifotbal.ro.

Astfel, Andrei Burlacu a reuşit ca într-un singur meci să adune aproape trei salarii, în condiţiile în care câştigă în jur de 700 de euro pe lună la CS Universitatea Craiova.

Pentru CS Universitatea Craiova urmează meciul cu FC Voluntari,  vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

100.000 de euro este cota lui Andrei Burlacu, conform transfermarkt