News

Andrei Caramitru, despre economia României din perioada guvernării PSD – PNL: ”Performează foarte bine”

Andrei Caramitru, fost consilier al conducerii USR, are o părere surprinzătoare despre economia din guvernarea coaliției PSD - PNL - UDMR.
08.09.2022 | 20:46
Andrei Caramitru despre economia Romaniei din perioada guvernarii PSD  PNL Performeaza foarte bine
Andrei Caramitru spune că economia României performează, ”oricât nu ne place” PSD și PNL. Sursa foto: colaj Fanatik / hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fost consilier al lui Dan Barna pe vremea când acesta ocupa funcția de conducere a USR, Andrei Caramitru face o declarație ușor surprinzătoare.

Andrei Caramitru spune că economia României performează, ”oricât nu ne place” PSD și PNL

În urmă cu câteva luni, Andrei Caramitru îi critica dur pe președintele Klaus Iohannis și pe cei din PNL și PSD pentru că nu găseau soluții pentru numirea unui guvern cu puteri depline.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproape un an, în plină criză sanitară, socială, economică și politică, România nu avea un Executiv cu majoritate stabilă instalat la Palatul Victoria.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Andrei Caramitru face niște constatări extrem de interesante cu privire la ultimele evenimente publice din țară.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că România e condusă de o coaliție pe care nu o agreează, analistul spune că țara noastră o duce bine din punct de vedere economic.

”Economia României, oricât nu ne place USL (n.r. guvernarea PSD – PNL) performează foarte bine, una din cele mai mari creșteri posibile acum, RON creste în fata Euro.

ADVERTISEMENT

Performează in ciuda politicienilor care sunt un dezastru, performează pentru ca multi muncim de ne rupem, în ciuda situației grele la nivel mondial”, scrie fiul fostului mare actor, Ion Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

Caramitru, critic cu cetățenii

În aceeași postare, Andrei Caramitru arată cu degetul către ”uriașa majoritate” a cetățenilor. Acesta spune că, deși oamenii au de două ori mai mulți bani, se plâng de cele care se petrec în jur.

ADVERTISEMENT

”Dar imensa, uriașa majoritate, deși au de două ori mai mulți bani în buzunar ca acum 5 ani, urlă ce tragedie e totul ca trebuie totul abandonat oricum, ca lumea moare de foame.

Și urlă astea din Bemveu și de pe insula Thasos umflându-și burta deja umflată de atâtea grătare și mititei și bere”, mai precizează Caramitru în postarea de pe site-ul de socilizare.

În concluzie, analistul trimite tot poporul la o terapie. ”Băi, eu zic că toată lumea ar trebui să meargă la terapie naibii. Avem frustrări de alea uriașe, colosale, și nici măcar nu înțelegem ce se întâmplă cu noi…”

ADVERTISEMENT