News

Andrei Caramitru, mesaj umilitor pentru protestatari: „Sunt săraci vai de capul lor”

30.03.2021 | 08:25
Andrei Caramitru mesaj umilitor pentru protestatari Sunt saraci vai de capul lor
ADVERTISEMENT

Andrei Caramitru a distribuit un mesaj umilitor pentru protestatari. Acesta a spus că oamenii sunt săraci și vai de capul lor.

Noaptea trecută a fost a doua consecutivă cu proteste în România. Mii de oameni au ieșit pe străzi în marile orașe din țară, fiind revoltați de noile restricții impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

Unii dintre guvernanți au spus că este dreptul oamenilor să protesteze și o pot face, atât timp cât nu încalcă legea. În schimb, alții i-au criticat în termeni duri pe cei ieșiți pe străzi.

Andrei Caramitru, mesaj umilitor pentru protestatari: „Sunt săraci vai de capul lor”

Unul dintre cei care sunt de părere că protestatarii sunt pe drumul greșit este fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru. Acesta a scris o postare pe Facebook în care critică dur decizia oamenilor de a protesta.

ADVERTISEMENT

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie,” a scris acesta.

Andrei Caramitru este de părere că rezultatele protestelor se vor reflecta în sănătatea oamenilor: „mama și tata vor primi un cadou în seara asta, când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste două săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case”.

ADVERTISEMENT

„Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a adăugat. Postarea a creat un adevărat război în mediul online. Comentariile pe care oamenii le-au distribuit au fost unele destul de dure.

Internauții i-au transmis cuvinte dure acestuia: „ratat de bani gata ce ești, mulți oameni au rămas fără loc de muncă și fără bani din cauza pandemiei, e normal să protesteze. Tatăl tău apărea în imaginile de la revoluție în primele rânduri, iar fiul său e șmecher doar în fața tastaturii, urât..”

ADVERTISEMENT

„Băi deșteptule, statul roman nu a făcut nimic pentru a-i sprijini pe cei afectati de pandemie! Tu din ce contracte traiești? Ai fost în stare să îți negociezi singur vreun contract sau te-ai folosit de numele de familie?? Ești jalnic!!!,” sunt doar câteva din cele peste 2.000 de comentarii pe care le-a strâs mesajul lui Andrei Caramitru

ADVERTISEMENT