News

Andrei Caramitru: Șoșoacă și Simion s-au vaccinat, cineva a publicat și o dovadă. „Au multe mii de morți pe conștiință”

Andrei Caramitru a scris luni, pe Facebook, că zvonurile potrivit cărora Diana Ivanovici-Șoșoacă și George Simion s-ar fi vaccinat sunt întărite de faptul că „cineva a publicat chiar și o dovadă”.
08.11.2021 | 16:40
Andrei Caramitru Sosoaca si Simion sau vaccinat cineva a publicat si o dovada Au multe mii de morti pe constiinta
ADVERTISEMENT

Andrei Caramitru semnalează că, de câteva zile, circulă din ce în ce mai des informații potrivit cărora Diana Șoșoacă și George Simion s-ar fi vaccinat, deși cei doi nu recunosc în mod public lucrul acesta.

Andrei Caramitru: Cineva a publicat o dovadă despre posibila vaccinare

Andrei Caramitru este fiul actorului Ion Caramitru și fost consilier al lui Dan Barna. Acesta a scris astăzi pe Facebook într-o postare că Diana Ivanovici-Șoșoacă s-ar fi vaccinat și că cineva chiar a postat ”o posibilă dovadă a vaccinării”.

ADVERTISEMENT

„Circulă foarte mult pe whatsapp printre persoane importante și influenceri – o posibilă dovadă a vaccinării lui Șoșa (cineva chiar a publicat-o și își asumă acest lucru – vezi mai jos). Nu știu, nu am cum să verific și nici nu vreau să o fac – semnalez doar că această informație a fost dată pe Facebook și circulă”, scrie Caramitru.

Andrei Caramitru acuzații la adresa lui George Simion: ”Nu a fost pus în carantină la Londra”

Andrei Caramitru susține că George Simion nu a fost pus în carantină când co-liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost în Regatul Unit.

ADVERTISEMENT

De altfel, Caramitru afirmă că singurul motiv posibil pentru care George Simion nu a fost pus în carantină este faptul că acesta era deja vaccinat.

„Mai e ceva – Simion nu a fost pus în carantină la Londra la ultima sa vizită prin diaspora (asta e posibil doar dacă ești vaccinat, nu văd cum altfel)”, susține Andrei Caramitru.

ADVERTISEMENT

Caramitru: ”Ăștia doi au mii de morți pe conștiință”

Fostul consilier al lui Dan Barna susține și că dacă cei doi s-au vaccinat și că se prefac că nu sunt vinovați contra COVID-19, au pe conștiință oameni ce au murit din cauza coronavirusului, tocmai din cauză că i-au încurajată să nu se vaccineze.

„Acum. Ăștia doi au multe mii de morți pe conștiință de fapt, au încurajat bieții oameni să nu se vaccineze care între timp au murit. Ei spun că nu sunt vaccinați, dar nu vin cu nici o dovadă – se ascund în spatele GDPR și alte tâmpenii. Când ești ales – toate datele importante despre tine ar trebui să fie publice (președintele american de exemplu este obligat să își publice situația de sănătate)”, adaugă fostul consilier al lui Dan Barna.

ADVERTISEMENT

Caramitru: ”Lăsați-i să demonstreze că nu sunt” vaccinați

Andrei Caramitru le propune internauților că dacă Diana Ivanovici-Șoșoacă și George Simion nu sunt vaccinați să-l lase în continuare să demonstreze că nu sunt, iar ”dacă nu o fac – înseamnă că sunt vaccinați”.

De altfel, îi îndeamnă pe cei doi să se ducă pe platforma de vaccinare într-un live pe Facebook și să dovedească că nu sunt în sistem.

https://www.facebook.com/ovidiu.covaciu/posts/4785098568180460
https://www.facebook.com/ovidiu.covaciu/posts/4785098568180460

„Așadar, am o propunere. Dacă ei spun că nu sunt vaccinați – dovediți-o public. Să se ducă pe platforma de vaccinare într-un live stream la care se pricep – și să ne arate că nu sunt acolo. Sau dați-le altora dreptul de a arăta asta. Altfel, nu-i cred, punct. Lăsați-i să demonstreze că nu sunt, e atât de simplu. Dacă nu o fac – înseamnă că sunt vaccinați și nu mai e nimic de discutat”, a mai precizat Andrei Caramitru în postarea de pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT