Fotbal international

Andrei Chindirș, jucătorul dorit de FCSB, poate ajunge în Serie A. FC Botoșani, la un pas să dea lovitura pe plan financiar

08.12.2019 | 09:54
Andrei Chindirs jucatorul dorit de FCSB poate ajunge in Serie A FC Botosani la un pas sa dea lovitura pe plan financiar
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș, fotbalist despre care FANATIK a dezvăluit că se află pe lista de transferuri a celor de la FCSB, este dorit de două echipe din Serie A. Tuttomercatoweb.com anunță că Hellas Verona și SPAL s-au interesat de serviciile fundașului central.

Andrei Chindriș poate ajunge în Serie A

Fundașul central în vârstă de 20 de la FC Botoșani a impresionat în meciurile jucate pentru echipa antrenată de de Marius Croitoru în sezonul 2019 – 2020, iar în perioada de mercato din iarnă ar putea face pasul către Serie A.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul pe care Gigi Becali era dispus să plătească 800.000 de euro pentru a-l transfera la FCSB ar putea ajunge în Serie A în iarnă, toate acestea deoarece Hellas Verona și SPAL sunt dispuse să îi ofere lui Valeriu Iftime suma dorită.

FC Botoșani vrea 2 milioane de euro pentru Andrei Chindriș

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoșani, solicită 2 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Andrei Chindriș să plece, iar formațiile din Serie A nu au nicio problemă cu această sumă. Astfel, gruparea antrenată de Marius Croitoru s-ar putea despărți de fundașul central.

ADVERTISEMENT

“Andrei nu are un preţ acum, deocamdată este netransferabil, până în vară. Dar totul pe lumea asta are un preţ. El poate fi oricând transferat, dacă cineva îmi dă nu ştiu câţi bani. Spre exemplu, dacă vreau geaca dumneavoastră, nu mi-o daţi. Dar dacă vă dau 10.000 de euro, mi-o daţi?

(n.r. – Îl daţi pe trei milioane la FCSB?) Îl dau mâine. Dacă îmi dă trei milioane, îl dau mâine, dar să vrea şi copilul. Dacă are condiţii bune. Din punct de vedere al clubului, dacă îmi dă cineva trei milioane, bineînţeles că îl dau, că nu sunt năuc să pierd o asemenea afacere.

ADVERTISEMENT

Eu cred că pot lua două milioane pe el, dar nu aş vrea să luăm preţul ăsta, să fixez un target cuiva în momentul ăsta. Deci nu este de vânzare până în vară. Domnul Becali se gândeşte dacă îmi dă un milion. Oferta lui e de 800.000. Nu vreau să negociez preţul lui Chindriş, preţul lui se discută în vară “, spunea Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani.

Andrei Chindirș este un produs al lui U Cluj

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Andrei Chindirș a ajuns la FC Botoșani pe 1 ianuarie 2017, iar în sezonul 2019 – 2020 a jucat în 16 meciuri pentru formația patronată de Valeriu Iftime în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindirș a început fotbalul la Universitatea Cluj, iar în ianuarie 2017 a ajuns din postura de jucător liber de contract la FC Botoșani, dar a fost cedat sub formă de împrumut la formații precum Academica Clinceni și St. Miroslava.

ADVERTISEMENT