Sport

Andrei Chindriș, aproape de revenirea la FC Botoșani. Ce spune Iftime despre contractul lui Croitoru: „Cea mai bună opțiune pentru el”

Andrei Chindriș e liber de contract și s-ar putea întoarce la FC Botoșani, în timp ce Valeriu Iftime speră ca Marius Croitoru să mai continue doi ani pe banca echipei sale.
14.01.2022 | 16:35
Andrei Chindris aproape de revenirea la FC Botosani Ce spune Iftime despre contractul lui Croitoru Cea mai buna optiune pentru el
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Andrei Chindriș va pleca în vară de la FC Botoșani, iar fundașul central de 23 de ani a fost transferat în campionatul Portugaliei la Santa Clara, pentru 220.000 de euro.

Chindriș a jucat un singur meci în Portugalia, în Cupa Ligii cu FC Porto, când a reușit să și marcheze, însă de atunci a fost tras pe linie moartă.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș va fi repatriat de FC Botoșani după ce a fost pus pe liber de Santa Clara

FANATIK a aflat că Santa Clara i-a reziliat deja înțelegerea și cel mai probabil Andrei Chindriș se va întoarce la FC Botoșani.

Șansele ca această mutare să se realizeze sunt foarte mari, mai ales că Bogdan Racovițean are oferte din Franța și de la Rakow din Polonia, care e foarte aproape să îl ia și pe Deian Sorescu, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Stoperul Bogdan Racovițean de 21 de ani a jucat 21 de meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei lui Marius Croitoru.

Este un jucător bun, poate veni în România oricând. Nu ştiu dacă în momentul de faţă calculele noastre sunt făcute pentru un fotbalist care nu este U21.

ADVERTISEMENT

Ce spune Valeriu Iftime despre repatrierea lui Chindriș: „O să mă ocup serios de treaba asta”

Valeriu Iftime consideră că în cazul în care Racovițean va pleca de la Botoșani, moldovenii au nevoie în primul rând de un jucător U21, însă omul de afaceri este interesat și de Chindriș: „Noi avem o discuţie, pot spune, avansată pentru transferul lui Racoviţan. Dacă Bogdan pleacă, avem nevoie de un jucător U21. Cum Andrei nu mai este la vârsta asta… habar n-am. Informaţia este bună şi vă mulţumesc, o să mă ocup serios de treaba asta”.

Valeriu Iftime este dezamăgit că fostul său jucător nu a reușit să se impună în Portugalia și a mai declarat că va vorbi cu Marius Croitoru despre întoarcerea sa: „Dacă el nici măcar la o echipă din Portugalia, de jumătate clasamentului, nu are loc… e complicat. Bănuiesc că a vrut să joace şi n-are loc.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să mă gândesc la subiectul ăsta, chiar o să vorbesc cu Marius acum. Recordul meu nu cred că poate fi depăşit, dar să dea Dumnezeu să se facă şi după aceea vă spun.

Şi pe Chindriş l-am ‘vândut’ de vreo 20 de ori acum vreo doi ani, şi uitaţi ce a ajuns. Îmi pare rău pentru Andrei, dar chiar o să discut de subiectul ăsta cu Marius”, a declarat acesta pentru sport.ro.

Valeriu Iftime, despre contractul lui Marius Croitoru: „Cel puțin încă doi ani e antrenorul meu”

Valeriu Iftime visează să câștige un trofeu cu Marius Croitoru pe banca lui FC Botoșani și consideră că cea mai bună variantă pentru el e să continue la echipă: „Îmi doresc să rămână la mine, nu cred că pot face mai mult. Și dacă pot face, pot face cu Marius, sunt convins de asta. În afară de primul antrenor, care a fost Orac, pe toți antrenorii de la Botoșani i-am adus eu. Doar eu! De foarte multe ori, eu am insistat cu ei să mai rămână.

Ei au spus că pleacă. Eu am vrut ca antrenorul să rămână la mine, nu schimbarea antrenorului îți rezolvă problema, asta este opinia mea. Pentru mine e normal ca antrenorul meu să stea multă vreme. Cât timp Marius nu are o ofertă de nerefuzat pentru el din altă parte, cu siguranță Botoșaniul e cea mai bună opțiune pentru el. Cel puțin încă doi ani de zile e antrenorul meu”.

ADVERTISEMENT