Sport

Andrei Chindriș ar putea rămâne în Liga 1. Ce echipă vrea să-l transfere: „Am făcut o ofertă”

Andrei Chindriș ar putea ajunge la o rivală a Botoșaniului. Valeriu Iftime are deja pe masă o ofertă concretă.
26.06.2021 | 18:44
Andrei Chindris ar putea ramane in Liga 1 Ce echipa vrea sal transfere Am facut o oferta
ADVERTISEMENT

Dorit de echipe din Portugalia, Ungaria sau Slovacia, Andrei Chindriș ar putea evolua și în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc. Sepsi Sfântu Gheorghe este interesată de serviciile sale și chiar a demarat negocierile cu Valeriu Iftime.

Potrivit gsp.ro, echipa aflată la prima participare în cupele europene este dispusă să ofere 100.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Trebuie spus, însă, că patronul moldovenilor are doar o săptămână la dispoziție să ofere un răspuns.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că tânărul fundaș va intra la iarnă în ultimul an de contract și va putea astfel să semneze oricine, șansele ca mutarea să se concretizeze sunt destul de mari. De asemenea, covăsnenii sunt convinși că vor reuși, în viitorul nu foarte îndepărtat, să obțină o sumă mult mai mare în schimbul său.

Andrei Chindriș, aproape de Sepsi. Valeriu Iftime a primit deja oferta concretă

Așa este! Aveți dreptate. Am făcut o ofertă pentru Chindriș. Îl cunosc bine pe băiat, el a venit la Botoșani cu un mare aport al meu. Ni-l dorim, credem că pentru el ar fi o rampă de lansare clubul Sepsi, un pas intermediar spre un club mai mare. 

ADVERTISEMENT

Jucăm în cupele europene, avem un stadion nou, stabilitate, e cadrul ideal pentru un fotbalist de vârsta lui. Plus că și pentru Botoșani ar fi o afacere bună, ar lua o sumă importantă de bani și mai poate lua alți bani frumoși de pe urma procentului. 

Suntem convinși că-l putem vinde pe o sumă bună. Ați văzut că Sepsi reușește mereu să vândă jucători. Avem promisiunea că vom primi curând răspunsul, sperăm să batem palma”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani a adus un atacant belgian

Chiar dacă au pierdut patru jucători în această vară (n.r. căpitanul Jonathan Rodriguez, Stefan Ashkovski, Youssef Toutouh, respectiv golgheterul Hamidou Keyta) și sunt foarte aproape să-l cedeze pe Andrei Chindriș rivalei în lupta pentru play-off, botoșănenii sunt convinși că se vor descurca de minune în noul sezon.

Asta pentru că și-au întărit compartimentul ofensiv cu Fred Maecky Ngombo, un belgian de 26 de ani care a evoluat până acum pentru CR Belouizdad (Algeria), Go Ahead Eagles (Olanda), Ascoli, Bari (Italia), Roda JC (Olanda), Fortuna Dusseldorf (Germania).

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost adus atacantul macedonean Petar Petkovski (24 de ani), legitimat ultima oară la Rabotnicki și se poartă tratative pentru doi jucători de bandă. „Ngombo este atacant central, are alt profil. Petkovski este un winger, jucător de bandă, dar nu e profilul lui Keyta. Vin alți jucători pe profilul ăla. Petkovski l-a înlocuit pe Ashkovski.

Mai vin încă doi jucători de bandă, chiar nu știu cum îi cheamă. I-am văzut, am dat OK-ul, Marius i-a găsit, i-a studiat împreună cu echipa lui. Avem un CV și un background al fiecăruia, niște informații utile, ca să nu iei țeapă, măcar în teorie.

În practică o să vedem în cantonamentul din Austria.Marius a făcut vizionări, căutări, și mi-a spus că avem cel puțin trei jucători foarte, foarte interesanți”, a dezvăluit Valeriu Iftime la Digi Sport.

ADVERTISEMENT