Fotbal intern

Andrei Chindriș, atenționat vizavi de transferul la FCSB: „Vezi să nu pățești ca Laidouni!” Exclusiv

17.04.2020 | 17:58
Andrei Chindris atentionat vizavi de transferul la FCSB Vezi sa nu patesti ca Laidouni Exclusiv
ADVERTISEMENT

„Andrei Chindriș la FCSB” este un transfer care momentan nu s-a realizat din două motive. Unul este Săptămâna Mare, Gigi Becali și Valeriu Iftime căzând de acord că nu vor mai continua negocierile până după Paște.

Al doilea impediment al realizării mutării este, așa cum a dezvăluit patronul Botoșaniului la un moment dat, chiar Andrei Chindriș, care nu este convins sută la sută să facă pasul. FANATIK a aflat mesajul pe care fundașul de 21 de ani l-a primit zilele trecute din partea apropiaților.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș, atenționat vizavi de transferul la FCSB: „Vezi să nu pățești ca Laidouni!”

Transferul lui Andrei Chindriș la FCSB se va realiza foarte probabil până la terminarea actualei ediții de campionat, aflată momentan „în așteptare” de criza coronavirusului.

Din informațiile FANATIKnu suma de transfer propusă de Gigi Becali lui Valeriu Iftime este problema care întârzie ultima semnătură a negocierilor.

ADVERTISEMENT

Deși patronul roș-albaștrilor a declarat că a scăzut oferta pentru Chindriș la 400.000 de euro, ar fi vorba tot despre 580.000 de euro, din care 550.000 de euro este suma inițială, iar 30.000 de euro reprezintă suma pe care Botoșaniul o ia pentru a renunța la clauza de meciuri în cupele europene pentru jucător la FCSB.

Cei doi patroni sunt înțeleși în acești termeni financiari, dar Becali insistă pentru 400.000 de euro „oficial” ca să „audă nemții și rușii cât dă Becali”. Problema pare să fie la Chindriș, „care ascultă prea mult de impresar”. Jucătorul a fost atenționat de cei din anturajul Botoșaniului să nu pățească la fel ca Aissa Laidouni!

ADVERTISEMENT

Aissa Laidouni, ca și transferat la FCSB! Totul a căzut după ce Gigi Becali nu s-a înțeles cu impresarul jucătorului!

Ce s-a întâmplat cu transferul lui Aissa Laidouni de la Voluntari la FCSB? FANATIK anunța exclusiv pe 2 iulie 2019 că Gigi Becali și șefii de la Voluntari au bătut palma pentru mijlocașul de 23 de ani, care urma să semneze pe o perioadă de 3 ani cu FCSB.

L-am luat pe Laidouni, l-am vrut încă din iarnă! Nu e adevărat că am dat 500.000 de euro. Am dat 200.000. Au cerut 500.000 de euro, apoi au lăsat la 400.000. Până la urmă le-am dat 200.000 plus niște procente”, a confirmat patronul roș-albaștrilor a doua zi după exclusivitarea FANATIK.

ADVERTISEMENT

Totul s-a împotmolit în momentul în care Liubliana Nedelcu, cea care-l reprezintă pe jucător, nu s-a înțeles la termenii contractuali cu Becali. „Avea 5.000 de euro și mi-a zis să vorbesc cu impresarul. I-am oferit jucătorului 10.000 și a fost de acord. Dacă impresarul nu vrea sau cere bani, la revedere! Nu stăm noi după Laidouni și după impresari”,dezvăluia Becali. Transferul nu s-a mai realizat.

Aissa Laidouni a avut iarna trecută și o posibilitate de a ajunge în fotbalul britanic, dar nici de această dată nu s-a concretizat nimic. „Marea mină de aur” a lui Pandele este pe mai departe jucătorul Voluntariului, care se bate la retrogradare!

  • 800.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Chindriș, fundașul de 21 de ani născut la Cluj Napoca și refuzat de CFR Cluj și Viitorul!
  • 400.000 de euro este cota actuală a lui Aissa Laidouni, 23 de ani, ajuns la Voluntari în vara lui 2018
ADVERTISEMENT