Fotbal intern

Andrei Chindriș e așteptat la FCSB. ”Rămâne de văzut în iarnă sau în vară!”

13.11.2019 | 15:11
Andrei Chindris e asteptat la FCSB Ramane de vazut in iarna sau in vara
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă a vorbit despre posibilitatea ca Andrei Chindriș, fostul său coechipier de la FC Botoșani, să ajungă la FCSB, iar mijlocașul vicecampioanei României îl așteaptă cu brațele deschise pe fundașul central în vârstă de 20 de ani despre care FANATIK a scris că e pe lista lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 3,70 pentru “2 goluri în meci” – vezi toate cotele aici


Andrei Chindriș e așteptat la FCSB

Răzvan Oaidă și Andrei Chindiș sunt coechipieri la echipa națională a României U21. Cei doi au fost convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile reprezentativei de tineret cu Finlanda U21 și Irlanda de Nord din preliminariile Campionatului European 20211.

ADVERTISEMENT

”Vă dați seama că vorbim. Ar fi o plăcere pentru noi să fim cât mai mulți la echipa de club, dar asta rămâne de văzut în iarnă sau în vară”, a spus Răzvan Oaidă, mijlocașul celor de la FCSB, confrom gsp.ro.

FCSB are 4 jucători selecționați la România U21

Pe lângă Răzvan Oaidă, Mirel Rădoi a mai selecționat la echipa națională a României U21 încă trei jucători: Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan și Dennis Man. Iată mai jos lista fotbaliștilor chemați de selecționer pentru dubla cu Finalanda și Irlande de Nord:

ADVERTISEMENT
  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Ștefan Târnovanu (Poli Iași)
  • Fundași: Andrei Rațiu (Villarreal / Spania), Radu Boboc (Viitorul Constanța), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore (ambii Dinamo), Alexandru Pașcanu (CFR Cluj), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova)
  • Mijlocași: Cătălin Itu (CFR Cluj), Marius Marin (Pisa / Italia), Andrei Ciobanu (Viitorul Constanța), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Dennis Man (toți FCSB), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova), Adrian Șut, George Merloi (ambii Academica Clinceni)
  • Atacanți: George Ganea (Viitorul Constanța), Adrian Petre (Esbjerg / Danemarca), Robert Moldoveanu (FC Dinamo)

Echipa națională a României se va duela cu Finlanda, joi, 14 noiembrie, de la ora 20.00, pe teren propriu, iar partidia cu Irlanda de Nord U21 va avea loc pe 19 noiembre, de la ora 19.30, în deplasare. Ambele meciuri vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO și în direct la Pro TV.

ADVERTISEMENT