Fotbal intern

Andrei Chindriș, fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, și-a prelungit contractul cu FC Botoșani. “A semnat!”

02.11.2019 | 18:56
Andrei Chindris fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB sia prelungit contractul cu FC Botosani  A semnat
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș, fotbalist despre care FANATIK anunța că este dorit de Gigi Becali la FCSB, a acceptat prelungirea contractului cu FC Botoșani, formație la care a ajuns în ianuarie 2017 din postura de jucător liber de contract. Anunțul a fost făcut de Marius Croitoru, antrenorul grupării finanțate de Valeriu Iftime.

Andrei Chindriș, fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB, și-a prelungit contractul cu FC Botoșani

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani originar din Cluj Napoca a semnat prelungirea contractului cu FC Botoșani și a primit o mărire de salariu din partea patronului Valeriu Iftime. Deși a semnat o nouă înțelegere, Marius Croitoru a dezvăluit că nu se va putea opune dacă pe numele fundașului central va veni o ofertă de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

“Dacă vine şi are o ofertă de nerefuzat nu mă pot opune. Dar mie domnul Iftime mi-a promis atunci când am semnat şi am preluat funcţia de antrenor că în acest an vom încerca sa construim o echipă. Ca profil îl asemăn mult cu Gică Popescu, dar păstrând proporţiile că Gică Popescu e inegalabil. A semnat mărire de salariu şi mărire de contract. Prelungire”, a declarat Marius Croitoru, la Telekom Sport.

FC Botoșani l-a luat liber de contract de la U Cluj

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Andrei Chindriș a ajuns la FC Botoșani pe 1 ianuarie 2017 din postura de jucător liber de contract de la Universitatea Cluj U19. Fotbalistul a fost cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni și la St. Miroslava, iar în iunie 2018 a revenit la gruparea antrenată de Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2019 – 2020 a bifat 11 prezențe în tricoul celor de la FC Botoșani. Mai mult, Andrei Chindriș a debutat în tricoul echipei naționale a României U21 pe 10 septembrie 2019 într-un meci jucat împotriva Danemarcei, scor 1-2, în preliminariile Campionatului European 2021.

  • 500.000 de euro este cota lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com