Fotbal intern

Andrei Chindriș la FCSB! Gigi Becali: „I-am dat acum lui Iftime 550.000 de euro!” Exclusiv

13.04.2020 | 12:38
Andrei Chindris la FCSB Gigi Becali Iam dat acum lui Iftime 550000 de euro Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș la FCSB! Patronul roș-albaștrilor a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că a mărit în această dimineață suma pentru transferul lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani.

I-am dat acum lui Iftime 550.000 de euro pentru Chindriș”, dezvăluie Gigi Becali. „Suntem în discuții. Vedem azi, mâine, ce va fi! E posibil să se facă transferul”, anunță și impresarul jucătorului, Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș la FCSB! Gigi Becali anunță că oferă în acest moment 550.000 de euro pentru stoperul Botoșaniului

Negocierile pentru transferul lui Andrei Chindriș de la FC Botoșani la FCSB s-au oprit la suma de 400.000 de euro oferită de Gigi Becali, Valeriu Iftime solicitând minimum 700.000 de euro.

În week-end-ul care a trecut, patronul celor de la FCSB a decis că merită să mărească oferta pentru stoperul de 21 de ani, pe care îl are în vizor de câteva luni.

ADVERTISEMENT

Astfel, prin intermediul agentului Florin Vulturar, cel care se ocupă de transfer, i-a transmis lui Valeriu Iftime că îi dă 500.000 de euro. Acesta a dat impresia că a făcut un mic pas înapoi.

Iar în dimineața zilei de 13 aprilie, Gigi Becali a mai plusat cu 50.000 de euro. „I-am dat acum lui Iftime 550.000 de euro pentru Chindriș”, a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK șeful de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Sper ca Iftime să accepte azi, mâine banii ăștia. Dacă nu, oferta va fi iar de 500.000 de euro!”

Gigi Becali a detaliat cum decurg negocierile cu Valeriu Iftime pentru Andrei Chindriș. „M-am gândit eu mai bine și am zis că merită să mai plusez. Chindriș este un jucător care mie îmi place foarte mult și în care am încredere.

Aceasta este oferta actuală, de 550.000 de euro, pe care ți-am spus-o ție și care a ajuns și la Iftime din ce mi-a spus impresarul. I-am zis și lui că dacă, azi-mâine, nu e de acord, mă întorc la 500.000 de euro. Dar eu cred că va accepta și ne vom înțelege”a mai spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

400.000 de euro era o sumă mică pentru Chindriș, cu care nu pot fi de acord. Acum domnul Becali a mărit oferta, eu vreau mai mult, negociem, vedem ce va fi. Impresarul Florin Vulturar discută direct cu Gigi Becali și mă pune la curent, cum a fost și acum!” – Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, pentru FANATIK

Andrei Chindriș a anunțat că FCSB ar fi o variantă bună pentru el

În urmă cu câteva zile, Andrei Chindriș a avut o intervenție la Digi Sport și a discutat inclusiv despre oportunitatea unui transfer la FCSB pentru el în acest moment.

„Da, FCSB ar fi o variantă bună pentru mine, dar chiar nu știu nimic despre discuțiile care se poartă între patroni. Cel mai important acum este să se reia campionatul.

Ei discută, trebuie să se înţeleagă între ei, apoi aş intra eu în joc. Cu mine nu s-a discutat încă ceva concret. Ar fi o variantă bună pentru mine. 

Nu am vorbit cu fostul meu coechipier Miron, doar cu colegi de la naţionala de tineret. Nu ştiu dacă m-ar afecta criticile lui Gigi Becali, nu am mai trecut printr-o asemenea situaţie!”, a spus Andrei Chindriș.

Botoșaniul, echipa de unde Gigi Becali a transferat „la greu” în ultimii ani

FC Botoșani este echipa de la care Gigi Becali a tot transferat jucători în ultimele sezoane, Valeriu Iftime fiind unul dintre partenerii favoriți de afaceri ai patronului de la FCSB.

Pe filiera Botoșani au ajuns la roș-albaștri Olimpiu Moruțan, Răzvan Oaidă, Aristidis Soiledis, Andrei Miron, Mihai Roman sau Cătălin Golofca, ultimii doi întorcându-se între timp în Moldova. Golofca a și plecat ulterior la CFR Cluj.

Prin transferul lui Andrei Chindriș, s-ar reface cuplul de fundași centrali ai Botoșaniului din toamnă, Andrei Miron sosind la FCSB acum câteva săptămâni. Este și o strategie a lui Gigi Becali, care probabil știe că nu se va mai putea baza pe Bogdan Planic în viitorul apropiat, singurul jucător care nu a acceptat înjumătățirea contractului.

  • 800.000 de euro este cota actuală a lui Andrei Chindriș, care a împlinit 21 de ani pe 12 ianuarie
  • 5 meciuri a jucat Chindriș pentru naționala de tineret a României, pentru care a debutat pe 10 septembrie 2019, în meciul din Danemarca, 1-2. A intrat în locul lui Dima în minutul 66

 

ADVERTISEMENT