Sport

Andrei Chindriș, pus de FC Botoșani pe lista de transferuri. De ce nu va juca niciodată la FCSB: ”Știam că nu vrea să meargă la ei”

Stoperul pentru care Gigi Becali era dispus să ofere 400.000 de euro este liber să-și caute echipă. După ce i-a refuzat pe roș-albaștri nu mai are garantat postul de titular nici la FC Botoșani.
07.06.2021 | 15:08
Andrei Chindris pus de FC Botosani pe lista de transferuri De ce nu va juca niciodata la FCSB Stiam ca nu vrea sa mearga la ei
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș a fost aproape de un transfer, în această primăvară, la FCSB dar patronul celor de la FC Botoșani a încercat să obțină o sumă cât mai mare pentru fotbalistul de 22 de ani.

În cele din urmă ”telenovela” s-a încheiat de tot pentru fotbalist. Acesta nu va ajunge la gruparea lui Gigi Becali, dar nici antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, nu se mai bazează pe serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: ”Doar eu și Gigi Becali doream acest transfer”

Finanțatorul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime a dezvăluit că transferul lui Andrei Chindriș la FCSB era unul mai mult decât complicat, pentru că fotbalistul nu își dorea să semneze cu vicecampioana țării.

”Vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu și Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindriș nu vrea sub nicio formă să meargă la FCSB.

ADVERTISEMENT

Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri și începusem să măresc prețul intenționat doar poate o să renunțe Gigi la transfer.

Așa încheiam onorabil această telenovelă. Amândoi începusem să apărem cu declarații prin presă zi de zi la vremea aia.

ADVERTISEMENT

Deși Gigi se încăpățâna să îl transfere pe Chindriș, mi-a acceptat și o altă sumă pe care eu o cerusem cu gândul că îl fac pe să renunțe, tot continuam telenovela. Dar eu știam că Andrei Chindriș nu vrea să meargă la ei”, a explicat Valeriu Iftime, la Prosport.

Unde ar putea ajunge Andrei Chindriș, după ce clubul l-a pus pe lista de transferuri

Fostul internaționalul de tineret a fost pus pe lista de transferuri de patronul echipei din nordul Moldovei, care a dezvăluit și motivele pentru care fotbalistul nu mai are garantat postul de titular.

ADVERTISEMENT

”A apărut o problemă cu Chindriș la noi la Botoșani, iar eu am o relație foarte sinceră cu acest jucător. El a trecut de vârsta Under 21, iar Croitoru mi-a spus că trebuie să găsim acum un alt fundaș U21, deoarece tot pe poziția aia vrem să jucăm în sezonul viitor cu astfel de jucător pentru regula respectivă.

Iar acest jucător va evolua alături de Meleke sau Șeroni. Marius Croitoru este cel care va decide. Am discutat cu Chindriș și i-am zis că îl voi lăsa să plece. El mi-a spus că are o ofertă și o să mi-o prezinte în cel mai scurt timp”, a detaliat Iftime, pentru sursa amintită.

Andrei Chindriș ar putea ajunge în perioada următoare la Sepsi Sfântu Gheorghe. Oficialii covăsneni au recunoscut interesul pentru apărătorul central încă dinainte ca echipa să obțină calificarea în cupele europene.

Și ungurii de la Mol Fehervar și-au arătat intenția să-l transfere pe Andrei Chindriş. Mol Fehervar are în lot doi jucători români în acest moment. Adrian Rus și portarul Tordai Arpad.

ADVERTISEMENT