Fotbal intern

Andrei Chindriș refuză transferul la FCSB din cauza lui Gigi Becali! Ce discount făcea Botoșaniul. Exclusiv

16.12.2020 | 21:58
Andrei Chindris refuza transferul la FCSB din cauza lui Gigi Becali Ce discount facea Botosaniul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș, 21 de ani, nu vrea să meargă la FCSB din cauza lui Gigi Becali! Transferul său de la Botoșani la București nu mai este de actualitate după ce jucătorul a refuzat o nouă propunere făcută de către roș-albaștri.

FANATIK a aflat că fundașul central este convins că implicarea patronului la FCSB îi poate dăuna la un moment dat și consideră că mai bine așteaptă un transfer în străinătate. În aceste condiții, Gigi Becali va trebui să se reorienteze, după ce în primăvară a fost aproape să-l aducă pe Chindriș chiar în Săptămâna Paștelui.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș nu merge la FCSB din cauza lui Gigi Becali! Fundașul refuză ultima propunere de transfer, deși Botoșaniul scădea din preț!

Gigi Becali a ajuns la concluzia că mai are nevoie de măcar un fundaș central în lupta la titlu cu CFR Cluj și Craiova. În acest moment FCSB nu-i are decât de Iulian Cristea și Andrei Miron ca stoperi de meserie, dar se așteaptă și recuperarea lui Dragoș Nedelcu, care va fi folosit tot în centrul defensivei.

FCSB a mers toată toamna pe cuplul Cristea – Miron, dar pentru derby-ul din Bănie l-a pierdut pe al doilea, suspendat după „galbenul” din CFR – FCSB 2-0. Patronul va aduce fundaș central în perioada de mercato din ianuarie, iar primul nume spre care s-a reorientat este unul vechi.

ADVERTISEMENT

Nu este o noutate că Becali încearcă să-l transfere din nou pe Chindriș de la Botoșani. Noutatea este, din informațiile FANATIK, că stoperul moldovenilor a spus „pas” și la ultima propunere venită dinspre FCSB! Nu vrea să meargă la roș-albaștri pentru că el consideră că va avea de pierdut din cauza imixtiunii cunoscute a lui Gigi Becali în alcătuirea formulei de start!

Refuzul lui Chindriș vine, surprinzător, după ce Botoșaniul a decis să ofere un discount pentru FCSB, mai ales că Iftime și Becali au făcut multe afaceri de-a lungul timpului. Dacă președintele Botoșaniului vorbea recent de un preț de 500.000 de euro pe Chindriș, există informații că transferul la FCSB se putea face și pentru 350.000 de euro. Dar nu vrea Chindriș!

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime e convins că Andrei Chindriș pleacă oricum de la Botoșani la începutul lui 2021

Lui Valeriu Iftime nu-i pică deloc bine decizia jucătorului său. Cu atât mai mult cu cât a declarat în urmă cu puțin timp că el e dispus să-i facă toate poftele pentru o plecare la FCSB, doar ca Andrei să accepte.

Să dea Dumnezeu să aibă ofertă bună și să fie de acord să meargă la FCSB. Eu nu mai zic nimic. I-am spus, ‘te rog vino cu oferta pe masă și-ți dau drumul’. Este bulversat de toate aceste discuții legate de transfer, de aceea a și jucat mai prost în ultima vreme”, a spus Iftime la Digi.

ADVERTISEMENT

Oricum, Valeriu Iftime trebuie să se reorienteze dacă drumul spre FCSB s-a înfundat. Mai ales că șeful moldovenilor e convins că, din ianuarie, Chindriș nu va mai fi la echipa sa.

„Va pleca în iarna asta, dar vom ataca play-off-ul fără Andrei! I-am promis că atunci când va avea o ofertă convenabilă lui îl las să plece. Chindriș a învățat multe. Mai are 4-5 meciuri de jucat, sper să o facă bine. A avut o sincopă și l-au taxat toți” – Valeriu Iftime, președinte FC Botoșani

Stoperul de la Botoșani a fost aproape de o mutare la Mouscron la începutul actualului sezon

Până la începutul pandemiei, Andrei Chindriș a avut un sezon trecut în care practic a explodat. Evoluții foarte bune, personalitate, tupeu, forță. Astfel a și ajuns pe „radarul” lui Gigi Becali.

Ratarea transferului la FCSB în perioada de pauză, plus meciurile mai puțin reușite după reluarea fotbalului, l-au dat puțin în spate. Dar chiar și așa putea pleca în străinătate la începutul acestui sezon, fiind aproape de un transfer la Mouscron.

Au fost însă mici detalii care au blocat mutarea, deși Valeriu Iftime declarase că se semnase deja un precontract. De atunci, fundașului i s-a mai promis că pleacă afară, diverse locații care pur și simplu l-au dat peste cap. Iftime spune că, în ianuarie, Chindriș va pleca sigur de la Botoșani. Lipsește, momentan, doar echipa și semnătura!

  • 550.000 de euro este suma pe care Gigi Becali i-a oferit-o în primăvară lui Valeriu Iftime pentru transferul lui Andrei Chindriș, apoi a scăzut oferta
  • 9.000 de euro era salariul lunar care l-ar fi așteptat pe Andrei Chindriș la FCSB în primul sezon, apoi acesta creștea anual

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,97 este cota pentru „oaspeții deschid scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT