Fotbal intern

Andrei Chindriș și Mihai Roman, surprinși de jocul FCSB: „Sunt foarte imprevizibili!”

28.02.2021 | 23:51
Andrei Chindris si Mihai Roman surprinsi de jocul FCSB Sunt foarte imprevizibili
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș și Mihai Roman s-au plâns de stilul de joc al FCSB-ului, care i-a suprins în multe momente, prin faptul că fotbaliștii lui Toni Petrea sunt foarte imprevizibili.

La FCSB a excelat din nou golgheterul Florin Tănase, „perla” Florinel Coman pare și el în revenire de formă, dar nu trebuie omise nici prestațiile din ce în ce mai solide ale lui Olaru și Moruțan.

ADVERTISEMENT

Astfel, FC Botoșani nu a mai reușit să practice jocul bun arătat în ultimele partide din Casa Pariurilor Liga 1 și merge la Craiova pentru a-și menține șansele la un loc de play-off.

Andrei Chindriș, incomodat de pressing-ul și agrevisitatea celor de la FCSB: „A fost greu să pasăm”

Fundașul central al lui FC Botoșani, care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, consideră că echipa sa a fost incomodată de jocul agresiv și pressing-ul susținut al bucureștenilor, care nu i-a lăsat niciun moment să își facă jocul obișnuit, iar terenul prost a îngreunat și mai mult jocul de construcție al gazdelor: „FCSB e o echipă foarte bună care vine în presssing. Ne-a încurcat asta, mai ales că terenul e prost. Meciul s-a decis la două contraatacuri. Ei sunt foarte agresivi și e greu să pasăm, mai ales că sare mingea din teren.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș consideră încheiată povestea transferului său la FCSB, dar se bucură pentru foștii săi colegi care au ajuns acolo: „Sunt jucători care au făcut pasul de aici și vin dintre noi. Sunt buni și asta e, joacă la echipa adversă. Nu cred că are sens să vorbesc eu despre un transfer la FCSB”, a spus sec jucătorul de 22 de ani.

Chindril e optimist înainte de partida din „Bănie” și e de părere că terenul bun de la Craiova va fi un atu pentru echipă, care are nevoie mare de puncte dacă vrea să rămână în lupta pentru play-off: „Suntem o echipă bună, jucăm fotbal și etapa viitoare va fi terenul mai bun la Craiova. Mergem acolo să câștigăm. Trebuie să strângem puncte și să câștigăm”, a spus Andrei Chindriș la finalul partidei pierdută cu 0-2 în fața celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman: „FCSB are jucători de calitate cel puțin de la mijloc în sus!”

Veteranul celor de la Botoșani, Mihai Roman, care a prefațat meciul contra liderului campionatului în exclusivitate pentru FANATIK, a antipicat jocul ofensiv bun al FCSB-lui și consideră că au primit primul gol foarte ușor: „Nu ne-am mai ieșit jocul. Avem un program foarte greu. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de calitate cel puțin de la mijloc în sus, care aleargă și sunt imprevizibili. Primul gol l-am primit foarte ușor și i-am dat destule situații lui Florin Tănase și le-a fost mai ușor astfel.

Mihai Roman îl consideră pe Olimpiu Moruțan noul lider al FCSB și crede că poate face pasul în străinătate cât mai curând: „Moruțan acum joacă meci de meci și asta se vede. Eu am încredere mare în el”, a declarat și Mihai Roman la finalul partidei cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 36 de ani, fostul jucător al FCSB se bucură pentru foștii săi colegi care s-au transfer acolo și a remarcat că aceștia s-au integrat foarte bine: „Mă bucur pentru ei (n.r. jucătorii de la Botoșani transferați la FCSB), s-au integrat bine și îi știu foarte bine. Sunt jucători buni. Să aibă continuitate și să joace”.

ADVERTISEMENT