Fotbal intern

Andrei Chindriș, tentat de un transfer la FCSB: „Da, ar fi o variantă bună pentru mine!”

11.04.2020 | 21:58
Andrei Chindris tentat de un transfer la FCSB Da ar fi o varianta buna pentru mine
ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș este unul dintre cei mai doriți fundași centrali din România și a recunoscut că un transfer la FCSB ar fi de bun augur pentru el și îl tentează, dar a mărturisit că nu știe prea multe detalii despre discuțiile pe care cluburile le poartă.

Andrei Chindriș, tentat de un transfer la FCSB

Andrei Chindriș a recunoscut că este tentat de un transfer la FCSB, care ar putea fi un pas înainte în cariera fundașului central de la FC Botoșani, mai ales că la vicecampioana României s-ar putea reîntâlni cu George Miron, fostul său coechipier din echipa moldovenilor, care s-a transferat în iarnă la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Da, ar fi o variantă bună pentru mine, dar chiar nu știu nimic despre discuțiile care se poartă între patroni. Cel mai important acum este să se reia campionatul.

Ei discută, trebuie să se înţeleagă între ei, apoi aş intra eu în joc. Cu mine nu s-a discutat încă ceva concret. Ar fi o variantă bună pentru mine. 

ADVERTISEMENT

Nu am vorbit cu fostul meu coechipier Miron, doar cu colegi de la naţionala de tineret. Nu ştiu dacă m-ar afecta criticile lui Gigi Becali, nu am mai trecut printr-o asemenea situaţie!”, a spus Andrei Chindriș la Digi Sport.

  • 21 de ani a împlinit Andrei Chindriș pe 12 ianuarie

Valeriu Iftime i-a stabilit prețul lui Andrei Chindriș

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, i-a stabilit deja prețul lui Andrei Chindriș și nu acceptă mai puțin de 1.000.000 de euro: În ultimele trei săptămâni, nu am vorbit nimic despre Andrei, dacă pleacă undeva sau nu.

ADVERTISEMENT

Dacă îmi dă un milion astăzi, eu îl dau mâine, dar pe mai puțin nu-l dau. Eu am vrut un milion și jumătate pe el. Să spunem că nu mai e un milion și jumătate, dar el e jucător de un milion”.

„Nu cade fotbalul atât de tare. Și nu cad transferurile mici, cad transferurile mari”, a declarat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com