Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Andrei Chivulete, distrus de Porumboiu pentru decizia care a produs haos în fotbalul românesc. „A apărut un cowboy, iar el a tras și în pălărie, și în cap!” Video exclusiv

Adrian Porumboiu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația creată după ce Comisia de Recurs a decis rejucare la partida Sepsi - FCU Craiova. Ce spune despre Andrei Chivulete.
10.03.2023 | 15:11
Andrei Chivulete distrus de Porumboiu pentru decizia care a produs haos in fotbalul romanesc A aparut un cowboy iar el a tras si in palarie si in cap Video exclusiv
Ce i-a reproșat Adrian Porumboiu lui Andrei Chivulete pentru decizia de a întrerupe meciul Sepsi - FCU Craiova. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a apreciat decizia Comisiei de Recurs de a rejuca partida Sepsi – FCU Craiova și, în stilul caracteristic, plin de umor, fostul mare arbitru a explicat de ce crede că Andrei Chivulete s-a pripit. Partida fusese întreruptă la mijlocul primei reprize, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oaspeților. Partida a fost reprogramată pentru joi, 16 martie, așa cum a anunțat Laszlo Dioszegi la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Andrei Chivulete a încercat doar să fie în trend și să pedepsească din fașă comportamentul fanilor celor de la FCU Craiova. Pe de altă parte, Porumboiu crede că o eventuală suspendare a tânărului arbitru nu ar fi justificată.

ADVERTISEMENT

Ce spune Adrian Porumboiu despre decizia lui Andrei Chivulete de a opri jocul la Sepsi – FCU Craiova pentru scandări xenofobe: “S-a pripit”

VEZI VIDEO MAI JOS

“Chivulete junior s-a pripit, să nu spun altfel. Noi suntem foarte rapizi în a lua unele decizii care convin, sunt de actualitate cu ce se întâmplă în lume. Dacă ar fi ministru agriculturii sau premierul României, următoarea recomandare culinară ar fi gândaci cu usturoi.

Primul lucru pe care îl înveți când faci școala de arbitru este ca atunci când începi un joc, să-l și termini. El s-a grăbit atunci, nu știu ce treabă avea. Dar după opinia mea, a durat foarte puțin și decizia a fost foarte repede. A fost ca un cowboy căruia i-a apărut o pălărie, nu a mai așteptat să apară și capul și a tras și în cap și în pălărie.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie sancționat, dar să nu facă prozeliți în rândul arbitrilor. Dar dacă Vassaras a apreciat chestia asta. Și Vassaras vine dintr-un mediu unde toți ați văzut, sau ați fost la meciuri în Grecia și se strigă orice fel. Cei de la Sepsi nu pot să se supere că li s-a strigat afară din țară într-un moment în care și noi românii vrem să plecăm din țară.

Adrian Porumboiu, despre scandalul de la Sepsi – FCU Craiova: “Cred că s-a strigat și din partea cealaltă, numai că Andrei Chivulete nu știe ungurește”

“Eu cred că s-a strigat și din partea cealaltă, numai că Andrei Chivulete nu știe ungurește. De ce să-l pedepsești pe Chivulete când sunt niște instrucțiuni care se dau pe nepusă masa? E important că o eroare s-a îndreptat și rezultatul va fi cel care trebuia să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Se va vedea adevărul adevărat, vor juca meciul direct. Dacă bate Sepsi, au avut ei dreptate, dacă bate Craiova înseamnă că au avut ei. Nu rămâne un lucru strâmb, se va îndrepta situația prin rezultatul direct”, a declarat Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

După decizia luată de Comisia de Recurs, FCU Craiova 1948 urcă pe locul 6, în zona de play-off, chiar peste Sepsi. Oltenii au 40 de puncte, în vreme ce formația din Covasna rămâne cu 39, după ce au fost anulate cele 3 obținute la masa verde. Lupta la play-off se va decide în următoarea săptămână. Sepsi și FCU se vor înfrunta joi, 16 martie, de la ora 21:00. Iar până atunci au meciuri în deplasare cu FCSB, respectiv Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea numărul 1 în ceea ce privește exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT