Sport

Două faze la limită în FCSB – Chindia 3-2. Chivulete a anulat câte un gol pentru ambele echipe, cel al oaspeților chiar în prelungiri. Reacția lui Mihai Stoica. Video

FCSB a întors spectaculos rezultatul în duelul cu Chindia Târgoviște, câștigat de roș-albaștrii cu 3-2. Finalul a fost confuz. Andrei Chivulete a anulat o reușită a lui Ianis Stoica și una a lui Dulca.
13.02.2022 | 23:45
Doua faze la limita in FCSB  Chindia 32 Chivulete a anulat cate un gol pentru ambele echipe cel al oaspetilor chiar in prelungiri Reactia lui Mihai Stoica Video
ADVERTISEMENT
13-02-2022
21:42

Managerul general de la FCSB, reacție tăioasă după ce arbitrul Chivulete a anulat câte un gol pentru fiecare echipă

Adrian Chivulete a anulat câte o reușită pentru fiecare oponentă în FCSB – Chindia Târgoviște 3-2. Ianis Stoica a marcat în minutul 87 după ce a urmărit o minge degajată greșit de portarul Căbuz.

Și reușita lui Marco Dulca, din minutele adiționale ale întâlnirii a fost anulată și roș-albaștrii au câștigat la limită disputa cu una dintre echipele care încasează extrem de greu goluri.

Acest lucru nu l-a mulțumit pe Mihai Stoica. Managerul general al roș-albaștrilor a avut o reacție tăioasă față de arbitrajul din FCSB – Chindia.

”A fost 4-2, dar n-a vrut Chivulete, la simplu sau la dublu cu dl asistent Constantinescu. Înțeleg că presa semi-ignoră acest gol valabil marcat de Ianis, dar tratează pe larg un gol din ofsaid al oaspeților la 4-2 (sau 3-2, scorul lui Chivulete). Suntem la mare distanță de echidistanță…”, a postat Mihai Stoica pe Facebook.

 

Cea mai ofensivă echipă a campionatului, FCSB, și-a respectat statutul și în duelul cu Chindia Târgoviște, care are una dintre cele mai solide defensive din Casa Pariurilor Liga 1.

Roș-albaștrii s-au impus cu 3-2, dar două faze din finalul partidei au umbrit prestația brigăzii de arbitrii condusă de Andrei Chivulete, acesta anulând câte un gol pentru fiecare echipă.

ADVERTISEMENT

Două faze la ”limită” au marcat arbitrajul de la FCSB – Chindia

Dâmbovițenii au condus cu 2-0 la pauză, pe Arena Națională după ce Daniel Popa a deschis scorul cu o super execuție (min. 15), iar Butean a dublat avantajul în minutul 21.

Roș-albaștrii nu au renunțat la luptă și chiar dacă nu au reușit să înscrie în prima repriză, s-au descătușat în actul secund. Cordea și Valentin Gheorghe cu o dublă au dus-o pe FCSB în avantaj.

ADVERTISEMENT

Finalul partidei a fost unul pe muchie de cuțit. Trupa lui Toni Petrea a continuat să preseze, să fie mai prezentă în preajma și în careul advers și Ianis Stoica a punctat pentru 4-2 în minutul 87.

Atacantul a fost lansat în adâncime, portarul Căbuz a ieșit greșit și a încercat să degajeze balonul cât mai departe, dar mingea l-a lovit pe Stoica. Atacantul a urmărit balonul și a înscris, dar reușita a fost anulată.

ADVERTISEMENT

Reluările au arătat că nu a fost vorba de vreun henț, mingea lovidu-l în umăr pe fotbalist, astfel că, cel mai probabil Andrei Chivulete a considerat că Stoica a faultat în atac.

În prelungiri și Chindia a avut un gol anulat

După faza în urma căreia a fost anulat golul lui Ianis Stoica (min. 87), dâmbovițenii au ieșit la atac sperând să obțină măcar un rezultat de egalitate în disputa cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Prima oportunitate au irosit-o în minutul 88, când intervenția lui Vlad a menținut tabela intactă. Portarul roș-albaștrilor nu a mai avut reacție, în minutul 90+4, la reluarea lui Dulca.

Mijlocașul Chindiei a înscris cu un șut imparabil. Mingea a lovit bara transversală înainte să cadă în plasă, dar bucuria dâmbovițenilor a fost de foarte scurtă durată.

Sursa foto: Digisport

La semnalizarea asistentului, Andrei Chivulete a anulat și această reușită pe motiv că fotbalistul Chindiei se afla în poziție afară din joc.

Vezi AICI cele două faze în care Andrei Chivulete a anulat reușitele lui Iansi Stoica, respectiv Marco Ducla.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 3,80 este cota pentru ”peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT