Sport

Oficialii de la FCSB nu îl mai suportă pe Andrei Chivulete: „Viciază meci după meci. E bătaie de joc!”

Andrei Chivulete (35 de ani) a devenit inamicul numărul 1 al lui Mihai Stoica. Arbitrajul bucureșteanului din UTA - CS Mioveni 2-1 l-a scos din sărite pe managerul general de la FCSB.
07.03.2022 | 14:53
Oficialii de la FCSB nu il mai suporta pe Andrei Chivulete Viciaza meci dupa meci E bataie de joc
Arbitrul central Andrei Florin Chivulete alaturi de Florin Lucian Tanase si Ianis Ilie Stoica in meciul de fotbal dintre FCSB si Chindia Targoviste, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 13 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete a făcut praf meciul dintre UTA Arad și CS Mioveni din etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1, câștigat de gazde cu 2-1. „Centralul” bucureștean n-a dicat un penalty clar pentru oaspeți la un duel dintre Florin Iacob și Ionuț Balaur, dar a arătat punctul cu var în careul argeșenilor, la o fază în care nu se impunea henț la Tomczyk.

Andrei Chivulete, în „război” cu Mihai Stoica. Ce reproșuri are oficialul de la FCSB: „Ne sfidează!”

Nici penalty-ul din care argeșenii au deschis scorul, obținut de Sanoh, nu a fost cel mai evident. Prestația de pe „Francisc von Neuman” l-a băgat din nou pe Chivulete în „gura” lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Vezi video cu rezumatul meciului dintre UTA Arad și CS Mioveni

Managerul general al roș-albaștrilor și-a amintit de mai multe gafe pe care arbitrul în vârstă de 35 de ani le-a făcut împotriva echipei sale. Cea mai recentă, în FCSB – Chindia 3-2, când a anulat, inexplicabil, un gol marcat de Ianis Stoica.

„Atenţie! Chivulete arbitrează. Chivulete, care, la meciul FCSB – Voluntari (n.r. – din 12.02.2017), dă penalty la Niţă, pentru o fază care e mult mai neclară decât asta. Chivulete viciază meci după meci, rezultat după rezultat.

ADVERTISEMENT

Sunt curios dacă, după meciul nostru cu UTA, Barbu a fost reţinut de la delegări cred că şase etape, sunt curios să văd ce face Chivulete. Nu e primul penalty dubios… asta e bătaie de joc ce a făcut la faza asta, e bătaie de joc! Bătaie de joc e Chivulete la adresa arbitrajului românesc şi faptul că este în continuare ţinut să arbitreze, să strice meciuri.

Ce face Chivulete e incredibil şi ne sfidează. Am spus public, vreau ca cei de la CCA să asculte înregistrările de la meciul cu noi. M-a înjurat de m-a rupt. Cum e posibil să arbitreze ăsta în continuare? Cum e posibil aşa ceva? Cum poate să explice Chivulete faza asta? Nu e speriat, confuz da, dar speriat niciodată.

ADVERTISEMENT

Este de o insolenţă cum rar mi-a fost dat să văd. Cam toate exemplele greşelilor flagrante îl au la mijloc pe Chivulete, pentru că, referitor la discuţie între arbitrul asistent şi arbitrul, luaţi Rapid – Chindia şi ce s-a întâmplat acolo.

Sebastian Gheorghe i-a zis ‘Vezi că ăla e în afara jocului’, ‘Da, da, am văzut eu că vine mingea de la adversar’. Nu era de la adversar, era de la Săpunaru, care o jucase intenţionat.

ADVERTISEMENT

Am vrea să lucreze alţii cu noi, nu cineva care îşi bate joc de noi cum şi-a bătut el la meciul cu Voluntari şi acum nu dă penalty când e un masacru în careu”, a răbufnit Mihai Stoica, la Telekom Sport.

  • 2020 este anul în care Andrei Chivulete a fost inclus de Comisia Centrală a Arbitrilor pe lista FIFA
ADVERTISEMENT