Sport

Andrei Chivulete, recompensat după ce a oprit Sepsi – FC U Craiova 1948. A fost delegat la un derby din SuperLiga

Andrei Chivulete a fost delegat la un meci important după ce a oprit partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948.
05.02.2023 | 16:51
Andrei Chivulete recompensat dupa ce a oprit Sepsi  FC U Craiova 1948 A fost delegat la un derby din SuperLiga
Andrei Chivulete este primul arbitru din România care a oprit un meci din cauza scandărilor xenofobe și rasiste. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Arbitrul momentului în SuperLiga este fără doar și poate Andrei Chivulete, cel care a decis să încheie în minutul 26 meciul Sepsi – FC U Craiova 1948, din cauza scandărilor xenofobe și rasiste.

Andrei Chivulete, la centru la meciul Farul – Universitatea Craiova

Centralul a fost recompensat pe măsură după modul în care a gestionat meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Astfel, Andrei Chivulete a fost delegat la unul dintre cele mai importante dueluri din etapa a 24-a: Farul Constanța – Universitatea Craiova.

Partida se dispută la Ovidiu, luni, 6 februarie, de la ora 20:00. Chivulete va fi ajutat de Andrei Constantinescu și Sebastian Gheorghe. Arbitru în camera VAR este Cătălin Popa, în timp ce Romică Bîrdeș este arbitru AVAR.

ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete a primit aprecieri din partea CCA, LPF și FRF după incidentele de la Sepsi – FC U Craiova 1948

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, l-a felicitat pe Andrei Chivulete pentru decizia luată în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Cu tristețe privesc ce s-a întâmplat pe o parte. Pe de altă parte, trebuie să remarc că arbitrul a aplicat perfect regulamentul, iar acum soarta partidei este în mâna Comisiei de Disciplină a Federației. Decizia arbitrului e 100% corectă”. 

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, impresionat de Andrei Chivulete: „Îmi scot pălăria în fața lui!”

Dumitru Dragomir a comentat de asemenea pentru FANATIK în cadrul emisiunii „Profețiile lui Mitic㔄După părerea mea, arbitrul a făcut foarte bine ce a făcut! O dată trebuia în această țară să oprim asemenea manifestări.

Nu credeam că are sânge în instalație, dar e de felicitat! Îmi scot pălăria în fața lui! N-am avut ocazia, că ieri s-a întâmplat, dacă mă întâlnesc cu el îl felicit.

ADVERTISEMENT

Trebuia odată să se închidă robinetul! Bravo lui!”, a spus fostul președinte al LPF.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT