Sport

Decizii controversate în prima repriză din U Craiova – UTA! Andrei Chivulete nu a dat un penalty clar

Andrei Chivulete a avut mai multe decizii controversate în prima repriză a duelului dintre Universitatea Craiova și UTA, în care nu a dat un penalty clar pentru arădeni.
14.12.2021 | 22:09
Decizii controversate in prima repriza din U Craiova  UTA Andrei Chivulete nu a dat un penalty clar
ADVERTISEMENT

Problemele de arbitraj din fotbalul românesc sunt departe de a fi rezolvate, iar noi decizii controversate au fost luate și în duelul dintre Universitatea Craiova și UTA.

Andrei Chivulete este centralul partidei și a avut mai multe momente în care a părut că nu ia deciziile corecte, inclusiv un penalty neacordat UTA-ei, care ar fi trebuit dat, după cum s-a văzut pe reluările TV.

ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete, decizii controversate în U Craiova – UTA

Andrei Chivulete este arbitrul confruntării dintre Universitatea Craiova și UTA, iar centralul a avut mai multe momente controversate în prima repriză.

În minutul 29, Nicușor Bancu l-a ținut pe Erico, fundașul arădenilor așteptând o centrare, însă arbitrul a considerat că a fost prea puțin pentru a se acorda o lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Totuși, reluările TV au arătat că a fost penalty pentru UTA, Nicușor Bancu l-a ținut secunde bune pe Erico, în timp ce brazilianul încerca să își facă loc în careul porții lui David Lazăr.

Și în minutul 12 al confruntării, Paul Papp a fost ținut în careul arădenilor, Andrei Chivulete nu a dictat nici atunci penalty, însă faza nu a fost atât de evidentă precum ținerea lui Erico.

ADVERTISEMENT

Erico, în prim-plan și în a doua repriză

Erico Da Silva a fost în prim-plan și în a doua repriză, de această dată nu pentru o incorectitudine venită din partea arbitrilor, ci prim prisma unei ciocniri violente cu Elvir Koljic.

Fundașul brazilian al UTA-ei s-a ales cu nasul spart și a stat momente bune întins pe gazon, primind de urgență ajutor din partea medicilor echipei.

ADVERTISEMENT

Deși medicii au făcut semn spre banca tehnică să fie schimbat Erico, acesta a făcut semn că nu vrea să iasă de pe teren, lucru care s-a și întâmplat, el terminând confruntarea.

Nu același lucru s-a întâmplat și cu Elvir Koljic, atacantul bosniac ieșind pe picioare de pe teren, dar fiind înlocuit instant de Ștefan Baiaram, Laurențiu Reghecampf nu a vrut să riște deloc.

Koljic era vizibil amețit după impact și a fost transportat imediat la spital, unde va fi supus unor controale amănunțite, pentru a nu fi pus în pericol.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – U Craiova: 1,98 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT