Sport

Andrei Cordea are o motivație suplimentară să reușească la FCSB. Are o iubită de Champions League. Foto

Andrei Cordea a marcat și în afara terenului și are o iubită care ar face invidioși mulți fotbaliști din Liga 1 și nu numai.
08.08.2021 | 10:55

Atacantul venit de la Academica Clinceni a confirmat deja la FCSB și a marcat un gol decisiv în meciul tur din UEFA Conference League împotriva celor de la Șahtior Karagandy.

De altfel, jucătorul a devenit rapid unul dintre favoriții lui Gigi Becali, care a anunțat că nu mai poate fi scos din echipă, și deja cere o sumă de transfer considerabilă, chiar dacă a venit liber de contract.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea are una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști

Partenera atacantului celor de la FCSB este una dintre cele mai sexy iubite de fotbaliști din Casa Pariurilor Liga 1, iar fotografiile postate pe contul ei de instagram au strâns mii de like-uri.

Andrei Cordea și iubita sa, Georgiana Maria Dima.
Andrei Cordea are o motivație suplimentară să reușească la FCSB. Are o iubită de Champions League

Georgiana Maria Dima are nu mai puțin de 15 mii de următitori pe pagina ei de Instagram, cu 3.000 de fani mai mult decât jucătorul FCSB-ului, ceea ce spune multe despre calitățile Georgianei.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Andrei Cordea a ridicat mingea la fileu fanilor de pe instagram.
Iubita lui Andrei Cordea a ridicat mingea la fileu fanilor de pe instagram.

Georgiana Maria Dima are ca primă iubire tenisul nu fotbalul. Din cele 14 postări pe contul ei personal de Instagram, trei se află pe terenul de tenis.

Georgiana Maria Dima a făcut senzație pe terenul de tenis.
Georgiana Maria Dima a făcut senzație pe terenul de tenis. Sursă foto: captura Instagram.

Iubita lui Andrei Cordea e mai „tare” pe Instagram decât fotbalistul FCSB-ului

Deși Andrei Cordea a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din campionatul intern după transferul la FCSB, se pare că iubita sa este mult mai celebră în mediul online, unde adună mii de like-uri și sute de comentarii.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, marcatorul a două goluri în partidele cu Karagandy și Universitatea Craiova are timp să recupereze terenul în cei patru ani cât mai are contract cu FCSB.

Andrei Cordea și iubita sa au sărbătorit Crăciunul împreună
Andrei Cordea și iubita sa au sărbătorit Crăciunul împreună.

Fotbalistul este foarte atent cu partenera sa și nu uită să îi aprecieze fiecare postare pe instagram, mai ales că marea majoritatea a timpului o petrec departe unul de celălalt din cauza programului extrem de încărcat al jucătorului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dat verdictul în cazul lui Andrei Cordea: „Iau 25 de milioane pe el!”

Patronul FCSB e convins că a dat lovitura cu Andrei Cordea și e sigur că în cel mult patru ani îl va vinde pentru 25 de milioane de euro: „Cordea la 25 de ani iau 25 de milioane pe el. Toată spuma și crema fotbalului e adunată la mine, mă refer la 21-22 de ani”. 

Dacă de Ondrasek nu a fost deloc mulțumit și i-a și reziliat contractul după eliminarea din Conference League, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK, pe Cordea deja îl vede bătut în cuie în ofensiva lui Dinu Todoran: „Cordea e fotbalist adevărat. Cordea o să poată juca orice post. Cordea, asta vă spun eu, nu că-l schimb eu sau nu, nu va mai lipsi niciodată din primul 11”.

Recunoscător pentru turnura pe care a luat-o cariera sa, cât și pentru satisfacțiile din viața sentimentală, Andrei Cordea a luat decizia de a-și tatua un înger.

Eu cred că Cordea poate să fie atacant. El poate să joace orice post, e prea bun și prea puternic. Echipa o să înceapă cu el de acum. A venit omul și îți dai seama că nu poți să-l scoți din echipă. S-a văzut cine e Cordea. Îmi era teamă că nu face față presiunii, dar m-a impresionat – Gigi Becali


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,30 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT