Sport

Andrei Cordea, devastat după înfrângerea cu CFR Cluj: „Nu pot să merg la națională fericit!”

CFR Cluj a învins-o cu scorul de 4-1 pe FCSB, în etapa 7 de Liga 1. La finalul meciului, Andrei Cordea, extrema FCSB-ului, s-a arătat devastat din cauza rezultatului înregistrat de roș-albaștri.
29.08.2021 | 23:40
Andrei Cordea devastat dupa infrangerea cu CFR Cluj Nu pot sa merg la nationala fericit
ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj, au marcat Omrani, Sigurjonsson, Deac și Alibec. În timp ce unicul gol al FCSB-ului a fost semnat de Stoica.

Andrei Cordea, devastat după înfrângerea cu CFR Cluj

Extrema FCSB-ului susține că jucătorii roș-albaștri au făcut foarte multe greșeli individuale, astfel că s-a ajuns la o înfrângere categorică suferită în fața CFR-ului

ADVERTISEMENT

„Dacă stăm să căutăm scuze, putem găsi fiecare câte zece. Trebuie să băgăm capul jos și să muncim, pentru că urmează un meci cu Dinamo.

S-au făcut foarte multe greșeli individuale, și cu Sepsi am făcut. Trebuie să lucrăm acum, pentru ca avem două săptămâni. Din păcate sau din fericire pentru alții, mai rămân nouă, pentru că restul merg la echipele naționale.

ADVERTISEMENT

Cu un ochi râd, cu un ochi plâng. Îmi pare rău că nu pot să merg la națională fericit sută la sută”, a declarat Andrei Cordea, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Andrei Vlad: „O seară neagră!”

La rândul său, portarul Andrei Vlad recunoaște că a fost o seară neagră, pentru FCSB, și semnalează faptul că echipa bucureșteană trebuie să acumuleze neapărat puncte.

ADVERTISEMENT

„O seară neagră pentru noi. În seara asta, au fost mai buni. A fost un meci greu pentru noi. Noi poate nu am îndeplinit toate obiectivele tactice.

O să-mi fac propria analiză și voi răspunde în fața antrenorului cu siguranță. Domnul Edi, când a venit aici, mi-a zis că are mare încredere în mine, iar eu va trebui să-i dovedesc pe teren.

ADVERTISEMENT

Trebuie neapărat să facem puncte. Meciul cu Dinamo este meciul sezonului, mai ales pentru suporterii noștri”, a spus și Andrei Vlad.

După meciul de duminică, CFR Cluj rămâne pe primul loc din Liga 1, cu 21 de puncte obținute. În timp ce FCSB se situează pe poziția 7, cu nouă puncte.

Pentru FCSB, urmează derby-ul cu Dinamo. Partida se va juca duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,53 este cota pentru „victorie FCSB”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: