Sport

Andrei Cordea, furios la adresa arbitrului după West Ham – FCSB 3-1: ”Dacă nu se acorda acel penalty, nu pierdeam meciul”

Andrei Cordea a marcat un gol frumos în West Ham - FCSB 3-1, dar s-a arătat nemulțumit de penalty-ul pe care arbitrul l-a acordat englezilor.
09.09.2022 | 00:55
Andrei Cordea furios la adresa arbitrului dupa West Ham  FCSB 31 Daca nu se acorda acel penalty nu pierdeam meciul
Andrei Cordea a marcat un gol frumos în West Ham - FCSB 3-1, dar s-a arătat nemulțumit de penalty-ul pe care arbitrul l-a acordat englezilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a început cu o înfrângere faza grupelor din Conference League, dar a fost aproape să producă o surpriză uriașă pe London Stadium.

Andrei Cordea, reacție vehementă la adresa arbitrului după West Ham – FCSB 3-1

Arbitrul francez Benoît Bastien a inventat un penalty pentru trupa lui David Moyes la scorul de 1-0 pentru ”roș-albaștrii”, iar de aici partida s-a întors total și s-a terminat West Ham – FCSB 3-1. Decizia ”centralului” este contestată de Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

”Am practicat un fotbal bun, pe terenul lor. Dacă nu se acorda penalty-ul care s-a acordat. Am vorbit și acum în vestiar și, după părerea noastră n-a fost. Eu n-am văzut, dar colegii au spus că nu a fost. Dacă nu se acorda acel penalty, nu pierdeam meciul.

Este frumos, mi-am dorit foarte mult să marchez, dar m-aș fi bucurat mai mult dacă astăzi dacă am fi reușit să scoatem un rezultat pozitiv pentru că meritam asta”, a declarat Cordea, pentru Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Cordea vrea stadionul plin cu Anderlecht

Marcatorul unicului gol al FCSB-ului în partida cu West Ham United le-a mulțumit fanilor prezenți la Londra și se gândește la victorie în întâlnirea cu Anderlecht, din etapa a 2-a, care va avea loc pe Arena Națională.

”Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor care au fost alături de noi, astăzi. M-am simțit foarte bine. Chiar când am marcat i-am auzit și mi s-a ridicat părul pe mine. O senzație foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să câștigăm cu Anderlecht. Jucăm acasă unde sper și îmi doresc să umplem stadionul. Cred că vom face o figură frumoasă în grupa aceasta. Astăzi, cred că meritam mult mai mult, dar acel penalty ne-a dezavantajat. Următorul meci vom fi pregătiți 100%, trebui să câștigăm”, a spus Andrei Cordea.

Târnovanu acuză și el penalty-ul

Portarul Ștefan Târnovanu consideră că nu trebuia să se dicteze penalty la duelul pe care l-a avut cu Maxime Cornet și este de părere că FCSB a făcut un meci bun împotriva unei formații puternice.

ADVERTISEMENT

Am început jocul foarte bine, am reușit să fim siguri în apărare, am intrat la pauză cu un 1-0 nesperat. Un penalty care eu cred că nu a fost, eu am atins mingea, o să mă uit și eu la reluări.

Apoi am căzut și fizic, și mental, iar ulterior s-a văzut ce forță au avut. Cred că meritam măcar un egal, îmi pare rău că n-am reușit, a afirmat Târnovanu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT