Sport

Andrei Cordea, încântat să lucreze la FCSB cu Edi Iordănescu: ”Va fi scutul nostru”. Video

Numirea lui Edi Iordănescu la FCSB i-a mulțumit pe jucători, iar Andrei Cordea a dezvăluit că antrenorul le-a cerut să-și schimbe atitudinea.
22.08.2021 | 17:50
Andrei Cordea incantat sa lucreze la FCSB cu Edi Iordanescu Va fi scutul nostru Video
Numirea lui Edi Iordănescu la FCSB i-a mulțumit pe jucători, iar Andrei Cordea a dezvăluit că antrenorul le-a cerut să-și schimbe atitudinea. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a numit pe Edi Iordănescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, și i-a promis că nu va mai interveni în problemele tehnice ale echipei.

Tehnicianul a reușit să se impună în fața jucătorilor încă de la primul antrenament. Din informațiile FANATIK jucătorii au fost super entuziasmați după prima ședință de pregătire în care antrenorul le-a ținut un discurs motivațional.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB, văzută cu ochi buni de Andrei Cordea

”Întâlnim Sepsi, o echipă bună care știm că are jucători de viteză, jucători cu experiență pe flancuri care ne pot crea probleme. Dar, totul depinde de noi. Dacă vom intra montați 100% cred că vom câștiga acest meci.

Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun, mulți jucători dintre noi au lucrat deja cu el și se simte că avem un plus de atitudine și sperăm să câștigăm meciul cu Sepsi. Îi spunem Mister. Răspundem în fața antrenorului de când a venit.

ADVERTISEMENT

Este un antrenor foarte bun și cred că a pregătit foarte bine meciul cu Sepsi. Ne-a spus de la început că va fi scutul nostru și vom răspunde doar în fața lui. Ne-a mai spus că trebuie să aducem lumea înapoi la stadion și să obținem victorii foarte multe pentru că de asta avem nevoie”, a declarat Andrei Cordea în conferința de presă dinaintea partidie cu Sepsi.

Cordea, felicitări pentru rivala CFR Cluj

”Ne dorim ca suporterii să vină în număr mare. După meciul cu Rapid ne-au cerut să ne schimbăm atitudinea și cred că de la venirea lui Mister s-a schimbat asta. Cred că singuri trebuie să ne schimbăm atitudinea, nu trebuie să fie neapărat un anumit antrenor care să facă asta.

ADVERTISEMENT

Important e că să răspund pozitiv pe teren, indiferent dacă joc 10 minute, 20 de minute sau tot meciul. Important este să-mi ajut echipa să câștige cele trei puncte, dacă fac asta sunt convins că și convocările vor veni.

Ne dorim foarte mult să ținem pasul, să fim acolo sus. Cred că CFR Cluj încă nu este eliminată din Europa League, mai sunt 90 de minute. Să nu uităm de Barcelona cu PSG. Mă bucur pentru ei că continuă în Europa și sunt la nivelul la care sunt și sunt convins că la meciul cu noi vor folosi cea mai bună formulă”, a mai spus Cordea.

ADVERTISEMENT

Iordănescu, primit cu brațele deschise de fani

Partida FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ultima a etapei a 6-a din Liga 1, se va disputa luni, 23 august, de la ora 21:30. Această întâlnire reprizintă debutul lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a vicecampioanei României.

Edi Iordănescu a povestit faptul că nu a crezut niciun moment că va fi convins de Gigi Becali să o preia pe FCSB și a dezvăluit că  momentul crucial a fost acela în care patronul nu a fost interesat de ce clauze sunt în contract.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre  prima întâlnire avută cu Edi Iordănescu, noul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali. Liderul galeriei FCSB este sigur că antrenorului i se va pune la dispoziție tot ce își dorește în materie de transferuri de jucători.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT