Sport

Andrei Cordea la FCSB, culisele ciudate ale transferului! Gigi Becali îl ia gratis! Cine e omul de legătură. Exclusiv

Andrei Cordea este noul transfer al celor de la FCSB, însă culisele mutării fotbalistului de la Academica Clinceni sunt foarte ciudate.
25.05.2021 | 21:30
Andrei Cordea la FCSB culisele ciudate ale transferului Gigi Becali il ia gratis Cine e omul de legatura Exclusiv
Gigi Becali Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început să mute pe piaţa transferurilor pentru noul sezon. După ce l-a numit pe Dinu Todoran în postura de antrenor principal al echipei, Gigi Becali a rezolvat şi transferul lui Andrei Cordea de la Academica Clinceni.

Andrei Cordea la FCSB, culisele ciudate ale transferului! Gigi Becali l-a luat gratis

FANATIK a aflat că mijlocaşul ofensiv al Academicii Clinceni a fost luat gratis de Gigi Becali, deşi mai avea doi ani de contract cu echipa ilfoveană. Andrei Cordea a reziliat cu Academica şi s-a înţeles cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, omul care a intermediat acest transfer este fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv. În acest moment, Sorin Paraschiv este atât impresar, cât şi team manager la Academica Clinceni. Paraschiv a mers împreună cu Cordea la Palat, acolo unde cele două părţi s-au întâlnit cu Gigi Becali.

Colegii lui Cordea au luat foc! Sperau să fie plătiţi din banii de transfer

Transferul lui Andrei Cordea gratis la FCSB i-a surprins şocat pe colegii săi din vestiar. La Academica Clinceni există mai multe luni de restanţe salariale şi jucătorii îşi făceau planuri că vor fi plătiţi din banii care vin de la FCSB pentru transfer.

ADVERTISEMENT

În schimb, în momentul în care au fost anunţaţi că Andrei Cordea a plecat fără ca Academica să încaseze vreun ban, jucătorii au luat foc şi au întrebat cum e posibil ca mijlocaşul care mai are contract cu clubul încă doi ani să fie lăsat gratis.

Andrei Cordea la FCSB, culisele ciudate ale transferului! Gigi Becali îl ia gratis! Cine e omul de legătură. Exclusiv
Andrei Cordea la FCSB, culisele ciudate ale transferului! Gigi Becali îl ia gratis! Cine e omul de legătură. Sursa: sportpictures.eu

Andrei Cordea trece la FCSB în contul datoriei lui Gigi Becali: “Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat”

Răspunsul s-ar putea regăsi în acea datorie pe care Academica Clinceni o are la Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB i-a ajutat pe ilfoveni în perioada în care evoluau în liga secundă, iar după egalul din play-off, scor 2-2, a răbufnit:

ADVERTISEMENT

“Normal, Clinceni este echipa mea și acum! La mine nu există blat. Cei de acolo nu mi-au dat bani. Trebuie să îmi dea 350-400.000 de euro! Am dat banii, am investit banii ăștia.

Noi ne-am retras când a promovat Academica, că nu era regulamentar să mai fim acolo, dar banii nu i-am luat. Tot spun că o să dea banii, dar nu i-au dat”, a spus Gigi Becali după meciul direct.

ADVERTISEMENT

Semnează după meciul cu Universitatea Craiova: “Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5”

Astfel, este posibil ca transferul lui Andrei Cordea să fie în contul acestei datorii pe care Gigi Becali nu a încasat-o de la Academica Clinceni din perioada în care i-a ajutat cu bani şi cu jucători pe ilfoveni.

Andrei Cordea nu a semnat încă înţelegerea cu cei de la FCSB, Gigi Becali spunând că negocierile se vor încheia, cel mai probabil, după meciul Craiova – Clinceni, ultimul din play-off-ul Ligii 1:

„Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”, a spus Becali pentru Gsp.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Cordea
  • 21 de ani are mijlocaşul ofensiv

  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT