Sport

Andrei Cordea, mesaj pentru fanii FCSB înaintea duelului cu Anderlecht: ”Vom fi iar sus”. Ce spune despre un eventual transfer

Mijlocașul Andrei Cordea traversează cel mai bun moment al carierei. Fotbalistul nu dezarmează după ultimele rezultate ale FCSB.
14.09.2022 | 16:18
Andrei Cordea mesaj pentru fanii FCSB inaintea duelului cu Anderlecht Vom fi iar sus Ce spune despre un eventual transfer
Andrei Cordea e omul momentului la FCSB și este convins că echipa va străluci în curând și în Europa și în competițiile interne. © FOTO:/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Andrei Cordea este omul momentului la FCSB. Om de bază încă de la transferul de la Academica Clinceni, mijlocașul este convins că ascensiunea vicecampioanei se apropie.

Andrei Cordea: ”Sunt în cea mai bună perioadă a carierei”

Mijlocașul ofensiv al vicecampioanei FCSB a participat alături de antrenorul Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului cu Anderlecht Bruxelles din Conference League.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul este încrezător în propriile calități și este convins că alături de coechipieri vor readuce trupa finanțată de Gigi Becali în topul fotbalului românesc.

Începutul de sezon, intern, este unul de coșmar, din punct de vedere ale rezultatelor, pentru FCSB, dar în Europa roș-albaștrii s-au calificat în grupele Conference League după cinci ani de așteptare.

ADVERTISEMENT

Rezultatele echipei i se datorează în mare parte fotbalistului de 23 de ani, iar el e conștient de momentul excelent pe care îl traversează. Nu se gândește la un transfer și vrea să pună umărul la renașterea FCSB, pe care o consideră cea mai iubită echipă din România.

”Eu nu știu de nicio ofertă, doar ce am citit în presă, și oricum vreau să fiu concentrat să continui forma bună pe care o traversez. Sincer sunt în cea mai bună perioadă a carierei, dacă pe viitor va fi o ofertă bună pentru club și pentru mine da, acum mă concentrez pe jocul echipei”, a spus Cordea la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Mobilizare maximă pentru primul succes european în grupele Conference League

Andrei Cordea a deschis scorul în meciul cu West Ham de pe London Stadium, dar reușita lui nu a ajutat-o pe FCSB să obțină un rezultat important în prima etapă din faza grupelor Conference League.

”Penalty-ul acela (acordat în favoarea lui West Ham în minutul 69 – n.r.) a stricat tot meciul, noi am fost concentrați și motivați să câștigăm. Am demonstrat că avem valoare și putem să ne luptăm cu orice echipă din Europa”, a spus Cordea.

ADVERTISEMENT

În perspectiva meciului cu Anderlecht, fotbalistul a reiterat avantajul pe care echipa bucureșteană l-ar putea avea. Belgienii nu vin pe Arena Națională să se apere, iar acest lucru, plus prezența numeroasă a fanilor, constituie avantaje pentru roș-albaștrii.

”În Europa echipele joacă mai mult fotbal, în campionat se apără. Noi atacăm permanent, dar din păcate în campionat nu reușim să câștigăm. Dacă o vom face mâine moralul nostru va fi mult mai bun.

Este frumos că va fi iar stadionul plin. Am mai jucat sezonul trecut două meciuri cu 40 de mii de oameni în tribune, abia aștept meciul de mâine.

În campionat nu există vreo echipă să ne domine. Suntem cea mai iubită echipă din România, cu două victorii vom fi iar sus, avem două meciuri în minus”, a concluzionat Cordea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,10 este cota pentru ”X și sub 2,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT