Sport

Andrei Coubiș, căpitan la AC Milan în Youth League! A marcat împotriva lui Salzburg. Video

Andrei Coubiș a fost căpitanul lui AC Milan în partida cu Salzburg din Youth League, scor 1-1, partidă în care a reușit să înscrie un gol.
06.09.2022 | 19:38
Andrei Coubis capitan la AC Milan in Youth League A marcat impotriva lui Salzburg Video
Andrei Coubiș, căpitanul lui AC Milan în Youth League, a marcat un gol. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Fundașul român a deschis scorul în minutul 10, când a transformat o lovitură de la 11 metri, având noroc, pentru că mingea a lovit mai întâi bara, după care a intrat în poartă.

Andrei Coubiș, căpitanul lui AC Milan în Youth League, a marcat un gol

Andrei Coubiș a avut o evoluție excelentă pentru AC Milan în Youth League într-un meci disputat contra celor de la Red Bull Salzburg, el fiind unicul marcator al echipei sale.

ADVERTISEMENT

În afară de golul reușit, Andrei Coubiș a avut încă o ocazie mare spre finalul partidei când a trimis un șut puternic din afara careului, peste poarta adversarilor însă.

Pentru Red Bull Salzburg, Konate a reușit egalarea în minutul 66. În următorul meci din Youth League, AC Milan va juca împotriva lui Dinamo Zagreb, apoi o va întâlni pe Chelsea.

ADVERTISEMENT
  • 18 ani are Andrei Coubiș

Andrei Coubiș a povestit cum a ajuns la AC Milan

Andrei Coubiș a povestit cum a ajuns să joace pentru AC Milan și ce rol au avut părinții săi, plecați la muncă în Italia, în dezvoltarea sa, precum și cum încearcă să nu-l supere pe Zlatan Ibrahimovic la antrenamente:

„Părinții (n.r. originari din Suceava) au ajuns la Milano înainte să mă nasc eu. Apoi, ei m-au trimis în țară, iar ei au rămas acolo să lucreze. Dar, după aceea m-am întors în Italia. De atunci, an început școala și merg înainte cu fotbalul.

ADVERTISEMENT

Când mergeam la școală în Italia îi vedeam pe colegii mei cum jucau fotbal. Îmi plăcea, eram bun și am rugat-o pe mama să mă înscrie și pe mine”.

„La Ibrahimovic nu ai ce spune, că una-două îți dă una! Oricum, trebuie să ai respect față de el, a câștigat de toate și tu ești mic, ai numai de învățat. Am putere fizică, săritura la cap și fuga!”, a mai spus Andrei Coubiș într-un interviu pentru FRF TV.

ADVERTISEMENT
  • 75.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Coubiș, conform transfermarkt.com
Tags: