Fotbal intern

Surpriză uriaşă! Andrei Cristea a semnat cu Universitatea Craiova! Oltenii l-au suflat de la FCSB. ”Vreau să mă bat la titlu”

10.01.2019 | 20:41
Surpriza uriasa Andrei Cristea a semnat cu Universitatea Craiova Oltenii lau suflat de la FCSB Vreau sa ma bat la titlu
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil un an şi jumătate. Atacantul lui CSM Poli Iaşi a fost suflat de olteni FCSB-ului, care l-a dorit cu insistenţă în pauza de iarnă. În schimbul lui Cristea, oltenii i-au împrumutat până în vară pe Andrei Burlacu şi Florin Gardoş.

Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al clubului U Craiova: “Andrei Cristea este fotbalistul Științei până în anul 2020. Florin Gardoș și Andrei Burlacu au fost împrumutați la Politehnica Iași până la sfârșitul sezonului”, se arată în postarea oltenilor.

ADVERTISEMENT
Andrei Cristea a semnat cu Universitatea Craiova! Oltenii l-au suflat de la FCSB. Toate detaliile afacerii
Andrei Cristea a semnat cu Universitatea Craiova!

Andrei Cristea s-a înţeles cu FCSB, dar Ambrosie a cerut triplu!

”Iaşiul rămâne casa mea, cea mai importantă echipă. Le mulţumesc din suflet tuturor, de la suporteri, jucători, antrenori, conducători. Plec cu emoţie de la Iaşi, un oraş care rămâne la sufletul meu. Rămân cu sufletul alături de Poli Iaşi, dar merg la un club mare cu gândul de a lua un trofeu în acest sezon. Vreau să mă bat la titlu şi pentru Cupa României şi sper să îmi ajut noua echipă marcând cât mai multe goluri”, a declarat Andrei Cristea pentru prosport.ro după transferul la Craiova.

Înaintea meciului cu CFR Cluj din ultima etapă a anului 2018, Gigi Becali a anunţat transferul lui Andrei Cristea la FCSB. Jucătorul şi-a dorit să ajungă la echipa lui Teja, iar Becali a ajuns la un acord cu unul dintre finanţatorii moldovenilor, Horia Sabo, aşa cum FANATIK a anunţat încă din finalul lunii decembrie. Suma de transfer a fost de 50.000 de euro. Dar, preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, nu a fost de acord cu mutarea şi i-a retras dreptul de semnătură lui Sabo, deşi acesta din urmă a fost finanţator la Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău pentru Andrei dacă e așa, fiindcă știu de la el că își dorea să joace pentru FCSB. Dacă partenerii mei contractuali tot spuneau că eu nu pot semna, i-am lăsat pe domniile lor să negocieze, să trateze și să facă cum consideră mai bine. Ăsta este rezultatul, care o fi el”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK finanțatorul de la Poli Iași.

Ambrosia a cerut 150.000 de euro pentru Cristea, sumă de care Gigi Becali nu a vrut nici să audă. Atacantului nu i-a căzut deloc bine acest conflict intern şi le-a cerut explicaţii şefilor. În cele din urmă, transferul la FCSB a căzut şi Andrei Cristea a ajuns la Craiova, Poli Iaşi primind în schimb doi jucători împrumut: Florin Gardoş şi Andrei Burlacu.

ADVERTISEMENT