Sport

Andrei Cristea acuză arbitrajul după o nouă înfrângere cu Poli Iaşi: “Au făcut infracţiuni ca anul trecut”

01.03.2021 | 20:05
Andrei Cristea acuza arbitrajul dupa o noua infrangere cu Poli Iasi Au facut infractiuni ca anul trecut
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea, antrenorul lui Poli Iași a acuzat arbitrajul după meciul cu Voluntari, 0-2, și spune că nu este posibil să fie arbitrat de o brigadă din București, care, din spusele sale, are antecedente grave.

Tehnicianul lui Poli Iași încă speră că poate salva echipa de la retrogradare și consideră că elevii săi trebuie să fie mult mai atenți și să înceapă să strângă puncte.

ADVERTISEMENT

Alegerea lui Andrei Cristea ca antrenor principal la Poli Iași a fost analizată și criticată de Ioan Ovidiu Sabău, în timp ce Nicolae Dică a comentat evoluția formației din „Copou”.

Andrei Cristea acuză arbitrajul după Poli Iași – Voluntari, 0-2

Andrei Cristea crede că principalii vinovați pentru înfrângerea lui Poli Iași din meciul cu Voluntari sunt arbitri: „Refuz să vorbesc despre astfel de oameni care au făcut infracțiuni ca anul trecut.

ADVERTISEMENT

E jenant că se mai pot prezenta astfel de personaje și anul acesta în Iași, oameni cu antecedente grave și în alți ani”.

„Acum, la 1-0 pentru ei, scapă Vega cu portarul și se dă ofsaid. Cine… un arbitru din București, nu vreau să vorbesc mai mult. Oameni cu antecedente și cu care nu poți să vorbești, trebuie să stai la distanță”, a mai spus Cristea.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău, critică decizia celor de la Poli Iași de a-l pune antrenor

Ioan Ovidiu Sabău a comentat decizia șefilor de la Poli Iași să îl numească pe Andrei Cristea antrenor principal: „Poate să influențeze în rău și venirea lui Cristea ca antrenor. S-ar putea ca jucătorii să nu și-l fi dorit pe Cristea la Poli Iași”.

„Se plângeau că nu le place cu Pancu, dar posibil să li se pară și lor ciudat că l-au pus antrenor pe atacantul echipei, acum trebuie să joace și pentru el. Se poate ca să nu fie pe placul colegilor această mutare”, a mai spus Sabău la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică nu crede că Poli Iași se poate salva de la retrogradare cu o astfel de abordare: „Poli Iași nu arată că poate să se salveze de la retrogradare”.

„Nu e o problemă neapărat că sunt pe ultimul loc, pentru că în 2-3 etape cu victorii în play-out, echipa se poate ridica, dar nu arată că este capabilă de acest lucru”, a spus Dică la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT