Fotbal intern

Andrei Cristea, acuzat că ar fi jignit incalificabil un arbitru! ”Mai bine mureai!” Reacția antrenorului

02.03.2021 | 21:45
Andrei Cristea acuzat ca ar fi jignit incalificabil un arbitru Mai bine mureai Reactia antrenorului
Andrei Cristea © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Antrenorul Politehnicii Iași, Andrei Cristea, riscă o suspendare drastică. Tehnicianul moldovenilor este acuzat că i-ar fi adresat cuvinte imposibil de reprodus arbitrului Radu Petrescu.

Bucureșteanul a oficiat la centru întâlnirea din ultima etapă din Liga 1, dintre Politehnica Iași și FC Voluntari (0-2) și l-a eliminat pe Andrei Cristea pentru atitudine nesportivă.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Decebal Rădulescu susține că raportul de joc consemnează mai mult decât o atitudine nesportivă a tehnicianului din Copou.

Ce i-ar fi spus Cristea centralului Petrescu

Jurnalistul a declarat că ar fi aflat, pe surse, ce a notat observatorul de joc în raport, iar cuvintele pe care Cristea i le-ar fi adresat arbitrului Rădulescu îi pot aduce moldoveanului o suspendare record.

ADVERTISEMENT

”Am auzit că antrenorul de la Iași i-ar fi strigat de nenumărate ori ’mai bine mureai la operație sau mai bine rămâneai paralizat’”, a spus Decebal Rădulescu, la Digi Sport.

În apărarea lui, Andrei Cristea ar fi trimis un mesaj producătorilor TV în care susține că nu i-ar fi adresat aceste cuvinte centralului Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

“Am încercat să vorbim chiar cu Andrei Cristea, dar nu ne-a răspuns. Înțeleg că ar fi răspuns printr-un mesaj colegilor mei, prin care spune că nu, sub nicio formă nu s-a adresat așa arbitrului de la acea partidă. Dar până nu văd scris în raport”, a spus Vali Moraru, realizatorul emisiunii DigiSport Special.

Drama lui Radu Petrescu

În vârstă de 38 de ani, arbitrul Radu Petrescu a avut mari probleme de sănătate în urmă cu trei ani.

ADVERTISEMENT

Centralul a fost la un pas să-și piardă viața în 2017 când medicii i-au descoperit o tumoare benignă, de dimensiunea unei mandarine, pe creierul mic.

A trecut cu bine peste operația de extirpare a tumorii și a revenit în arbitraj un an mai târziu. Bucureșteanul este purtător al ecusonului FIFA din 2012.

ADVERTISEMENT