Fotbal intern

Andrei Cristea, anunţ înainte de Iaşi – FCSB. “Niciodată nu o să fac blaturi!”

04.05.2018 | 09:13
Andrei Cristea, anunţ înainte de Iaşi - FCSB.
Andrei Cristea şi Junior Morais în meciul de fotbal dintre FCSB şi CSM Politehnica Iaşi.
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea, anunţ înainte de Iaşi – FCSB, meci care va avea loc în etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, luni, 7 mai, de la ora 20.45, pe stadionul “Emil Alexandrescu”. Căpitanul echipei pregătite de Flavius Stoican a vorbit despre marele meci din Copou.

“O să fac abstracţie totală că am jucat doi ani acolo, că am câştigat două campionate cu FCSB şi că am jucat 20 de meciuri pentru ei în cupele europene. Luni o să uit că FCSB a existat în inima mea pentru că acum sunt la Iaşi şi trebuie să fac tot ce pot să batem şi să ne spălăm păcatele din ultimele luni. E momentul perfect să ieşim din criză în faţa unei echipe mari din fotbalul românesc. Acum trebuie să jucăm 90 de minute la turaţie maximă şi să demonstrăm tuturor că nu facem aranjamente”, a spus Andrei Cristea, conform gsp.

Andrei Cristea, anunţ înainte de Iaşi – FCSB

“Niciodată nu o să fac blaturi, niciodată nu o să mă dau la o parte! Niciodată! Ţineţi minte! Până mă retrag din fotbal nu o să fac vreun blat. Am mai spus asta o dată şi o mai repet. Nu îmi bat joc de cariera mea. Aveţi încredere în echipa asta şi în băieţii ăştia! Chiar dacă nu mai avem un obiectiv clar, o să vedeţi că vom juca ca într-o finală”, a mai adăugat Cristea.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri