Fotbal intern

Jucătorii de la Poli Iaşi, avertisment după eşecul cu FCSB. “Retrogradăm, vă garantez!”

26.11.2018 | 08:13
Jucatorii de la Poli Iasi avertisment dupa esecul cu FCSB Retrogradam va garantez

Andrei Cristea, avertisment după eşecul suferit de Poli Iaşi pe teren propriu cu FCSB, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Căpitanul grupării din Copou a dorit să îi atenţioneze pe oficialii formaţiei pregătite de Flavius Stoican şi le-a cerut acestora să oprească scandalul care a pornit în urmă cu aproape o săptămână.

Andrei Cristea susţine că jucătorii lui Poli Iaşi au avut parte de o săptămână grea. Întâi, oficialii din Copou s-au luat la ceartă, iar Adrian Ambrosie i-a cerut demisia lui Tibor Selymes, iar apoi preşedintele de la Poli Iaşi a fost implicat într-un scandal sexual cu o tânără studentă de la medicină, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. (Vezi aici toată povestea!)

Andrei Cristea, avertisment după eşecul cu FCSB

“Am avut 1-0. Câteodată e nedrept fotbalul. Ne vom gândi, vom analiza ce nu a fost bine și sperăm să nu mai facem greșelile astea. A fost o săptămână grea pentru noi, vă pot spune asta, dar nu intru în detalii. Eu răspund de ce se întâmplă pe teren. Ne-a bătut o echipă mare, care se bate la campionat, a explicat Andrei Cristea la finalul meciului dintre Poli Iaşi şi FCSB.

“Nu știu, e prima oară când aud, dar nu vreau să mai discut. Dacă nu avem liniște, retrogradăm, vă garantez. Aș vreau să ne liniștim, să ne potolim, mesajul ăsta l-a transmis și Flavius, trebuie să-l transmită și cei care conduc clubul. Dacă nu avem liniște, ne batem joc de cei 5 ani. Suntem bine, la ceea ce se întâmplă, credeți-mă. Avem 17 puncte, ne batem cu Steaua, suntem bine, că am bătut la Astra. Vreau liniște ca să ne concentrăm pe fotbal”, a precizat Andrei Cristea.

Andrei Cristea, Ionuţ Panţîru şi Olimpiu Moruţan în meciul Poli Iaşi – FCSB 1-2

Poli Iaşi – FCSB, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

  • 17 puncte a adunat Poli Iaşi în 16 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019
  • 12 este locul ocupat de Poli Iaşi