Andrei Cristea cere să plece la FCSB: „Cred că suntem oameni și ne înțelegem”

Eduard Popa   
in FCSB
10/01/2019, 18:18
Andrei Cristea cere să plece la FCSB: „Cred că suntem oameni și ne înțelegem” GALERIE FOTO
Andrei Cristea se cere la FCSB

Andrei Cristea se află în fața unei mari dileme, înaintea începutului fazei a doua a Ligii 1 Betano. Atacantul lui Poli Iași ar vrea să plece la FCSB, unde este dorit de Gigi Becali. Cu toate acestea, căpitanul moldovenilor așteaptă o rezolvare cu privire la o posibilă întoarcere în tricoul roș-albaștrilor.

„Nu pot să spun că aş fi demoralizat, dar aş vrea ca lucrurile să se clarifice în câteva zile, pentru că nu aş vrea să mai discut când începe campionatul de un eventual transfer sau de o eventuală propunere de la un club mai mare. La tot ce s-a întâmplat, eu cred că ar trebui să înţeleagă diferenţa de salariu pe care aş putea să o primesc la un alt club”, a declarat Andrei Cristea la TV Telekom Sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Andrei Cristea se cere la FCSB. Ce le-a transmis patronilor

„Cred că suntem oameni. În momentul în care îţi faci datoria faţă de cineva, ar trebui să înţeleagă. Întotdeauna au făcut lucrul acesta”, a sunat întreaga pledoarie a eroului din dubla cu Valencia. Atacantul originar din Bacău este dorit de Gigi Becali, mai ales după ce anul trecut a răpit titlul celor de la FCSB prin golul marcat în Copou. Cu toate acestea, după cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, scandalul de la Iași dintre finanțatorul Horia Sabo și conducerea reprezentată de Adrian Ambrosie a făcut ca trecerea lui Andrei Cristea să nu se mai facă.

Astfel, Gigi Becali așteaptă să vadă cu cine are de negociat: „A fost o negociere de 50.000, apoi mi-au zis că 160.000. Noi am negociat 50.000. Dar nu cu ei, cu patronul, cu Horia Sabo. Și au zis că nu hotărăște Sabo. Le-a zis să se hotărască cine hotărăște. Becali nu mai e ăla hazardat, nu au intrat fotbaliștii în sac”, a spus patronul FCSB. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 6 goluri în 19 partide are Andrei Cristea în acest sezon de Liga 1 Betano
Închide ×