Sport

Andrei Cristea, despre oferta lui Gigi Becali: “Nu e întâmplător! Jucăm cu FCSB etapa viitoare”

30.07.2018 | 23:50
Andrei Cristea despre oferta lui Gigi Becali Nu e intamplator Jucam cu FCSB etapa viitoare

Andrei Cristea, jucătorul pe care CSM Politehnica Iaşi cere 2.000.000 de euro, a oferit detalii despre ofertele de la FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali a anunţat că îl doreşte pe atacantul în vârstă de 34 de ani, dar acesta nu e pe placul lui Nicolae Dică şi a lui Meme Stoica, directorul sportiv de la vicecampioana României.

Mai mult, deşi susţine că are încredere în declaraţiile lui Gigi Becali, Andrei Cristea recunoaşte că i se pare suspect faptul că latifundiarul din Pipera şi-a arătat interesul pentru el înaintea meciului pe care CSM Politehnica Iaşi ar urma să-l joace cu FCSB, pe “Arena Naţională”, duminică, ora 21.00, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019.

Andrei Cristea, detalii despre ofertele de la FCSB şi Craiova

“Mă onorează foarte mult interesul domnului Gigi Becali, care îl cunosc fiind un om de cuvânt. Aşa a procedat şi când a vorbit că îl vrea pe Qaka şi apoi s-a ţinut de cuvânt şi l-a adus la FCSB. Deci, din acest punct de vedere, sunt sigur că dacă a spus despre mine că aş fi util a făcut-o cu toată seriozitatea şi de aceea îi mulţumesc pentru faptul că vede în mine un jucător care aş putea să ajut FCSB. Însă nu am cum să nu observ, cu surprindere şi de aceea nu mi se pare o coincidenţă, faptul că acest interes pentru Andrei Cristea apare tocmai acum, când urmează să jucăm la Bucureşti, cu FCSB.

În privinţa faptului că antrenorul (n.r. Nicolae Dică) şi managerul clubului FCSB (Mihai Stoica) nu m-ar dori nu am nimic de comentat, e bucătăria lor internă şi ei trebuie să îşi gestioneze treburile cum pot mai bine în interesul echipei şi al clubului. Nu cred că ar avea ceva cu mine pentru că mi-am apărat corect şansele în meciul cu FCSB (n.r. când CSM Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 şi le-a pus piedică “roş-albaştrilor” în lupta pentru titlu din sezonul 2017-2018). Tot ce pot să spun este că acest interes creat în jurul meu m-a ambiţionat şi mai mult şi voi căuta să dau totul în weekend la Bucureşti, la meciul cu FCSB”, a spus Andrei Cristea.

În ce condiţii ar pleca Andrei Cristea de la CSM Poli Iaşi

“M-a surprins mult dorinţa Craiovei de a mă transfera. Eu cu domnul Mihai Rotaru sunt prieten însă acum e un capitol închis şi oricum, ca să pot pleca de la Iaşi nu ar fi fost aşa uşor, pentru că oamenii de aici s-au purtat extraordinar cu mine şi le sunt pe deplin recunscător. Mi-au prelungit acum contractul, ceea ce nu e deloc puţin şi dacă ar fi să plec nu aş putea-o face decât cu acordul clublui şi să fie bine şi pentru club. La 34 de ani mă simt foarte bine fizic, nu am nici o problemă din acest punct de vedere şi vreau doar să marchez cât mai multe goluri”, a spus Andrei Cristea la o emisiune de sport.

Flavius Stoican îl felicită pe Andrei Cristea în meciul CSM Poli Iaşi - FCSB
Flavius Stoican şi Andrei Cristea în meciul de fotbal dintre CSM Iaşi şi FCSB

FCSB – CSM Politehnica Iaşi, duminică, 5 august, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019, pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV. Toate fazele meciului sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.