ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Andrei Cristea îl atacă pe Daniel Pancu după rușinea cu Voluntari : „De vină e golgheterul!”

Autor: Eduard Dimiean | 07.11.2020 | 21:10
Andrei Cristea îl atacă pe Daniel Pancu după rușinea cu Voluntari : „De vină e golgheterul!”
Andrei Cristea atac subtil la Daniel Pancu: "De vină e golgheterul" (HEPTA)

Andrei Cristea, atacantul celor de la Poli Iași, a lansat un atac subtil către antrenorul Daniel Pancu, după înfrângerea dură din meciul cu Voluntari. Pancu nu l-a selecționat în lot pe Cristea după un conflict între cei doi.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari s-a impus cu 4-0 în fața lui Poli, ieșenii ajungând la a 4-a înfrângere consecutivă și ocupând locul 13 în Liga 1.

De asemenea, ieșenii au și cea mai slabă defensivă din campionat, cu 28 de goluri primite în 10 partide disputate.

Andrei Cristea îl atacă pe Pancu după înfrângerea de la Voluntari

Cristea a lansat un atac la adresa lui Daniel Pancu imediat după finalul partidei: “Sunt multe meciuri pe care le pierdem cu 0-4. De vină e golgheterul echipei și atacantul care a încercat să unească rândurile.

ADVERTISEMENT

Mi-a dat un mesaj, la șapte dimineața, că sunt exclus din lot. Fără niciun fel de explicație. Nu înțeleg motivele reale care stau în spatele acestei decizii. El să fie mai inspirat și să ne ajute, pentru că echipa are nevoie de liniște și e un moment greu.

Cum să am entuziasm, când primesc SMS la șapte dimineața că sunt exclus din lot, după 180 de meciuri și 70 de goluri? Să vorbească președintele clubului. Nu mă interesează nicio discuție inutilă. Avem 30 de goluri primite, alte probleme. Clubul nu are nevoie de scandal.” 

Golgheterul Andrei Cristea: “Mă așteptam la altceva din partea antrenorului”

Atacantul consideră că nu a fost tratat corespunzător după venirea lui Pancu pe banca tehnică a echipei: “Am fost tratat într-un mod necorespunzător. Nu cred că meritam asta și, din păcate, nici rezultatele nu te ajută. Nu e niciun conflict. Sunt un jucător care, la vârsta mea, știu să gestionez.

ADVERTISEMENT

Sunt golgheterul echipei, aproape de meciul 400. Nu aș mai fi jucat la 36 de ani, dacă nu știam să mă pregătesc. Au fost niște vorbe aruncate aiurea, care m-au deranjat. Mă așteptam la altceva din partea antrenorului, dar așa se întâmplă când nu suntem uniți” a declarat Andrei Cristea

Pentru Poli Iași urmează partida de sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la FC Argeș, în Liga 1, echipă clasată pe locul 14.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!