Fotbal intern

Andrei Cristea la FCSB din iarnă?! Vedeta Iașului poate veni în locul lui Raul Rusescu

19.10.2018 | 20:42
Andrei Cristea la FCSB din iarna Vedeta Iasului poate veni in locul lui Raul Rusescu

Andrei Cristea, vedeta Iașului, s-ar putea întoarce după 12 ani la FCSB! Transferul s-ar putea face în pauza de iarnă! Având în vedere situația destul de delicată pe care o are în acest moment în Copou, Andrei Cristea ar putea părăsi formația lui Stoican la finele anului calendaristic.

FANATIK.RO a dezvăluit EXCLUSIV la începutul săptămânii amănunte despre un conflict fizic care s-a produs în vestiarul Iașului, între Cristea și colegul său mai tânăr Panțâru. Decizia antrenorului Flavius Stoican a venit imediat, în sensul în care cei doi au fost excluși din lot și nu au făcut deplasarea la Cluj pentru partida de campionat cu campioana CFR.

Andrei Cristea la FCSB?! Multe depind de decizia lui Raul Rusescu

În aceste condiții, Andrei Cristea, care s-a considerat nedreptățit pentru tot ceea ce s-a întâmplat și nu se aștepta să fie exclus din lot, se gândește tot mai serios să plece de la Iași în iarnă.

Iar una dintre variante, despre care chiar el a vorbit în vestiar, este FCSB! Andrei Cristea ar putea ajunge la roș-albaștri în pauza de iarnă, dar una dintre condițiile care trebuie să se îndeplinească pentru a se realiza mutarea este plecarea lui Raul Rusescu. FANATIK.RO a scris recent că Rusescu este decis să-și rezilieze contractul cu FCSB în această iarnă, pentru că simte că nu poate prinde primul 11 și nici nu este agreat de finanțator.

Gigi Becali l-a vrut și în vară, dar s-au opus Meme și Dică

Gigi Becali a vrut să-l ia pe Andrei Cristea și în vară, înainte ca FCSB să bată palma cu Raul Rusescu. Chiar patronul a vorbit despre varianta Cristea, Becali fiind sfătuit de prietenul său Ioan Andone să-l aducă pe Andrei la București.

Vreau un atacant. La 2 dimineață stăteam și mă gândem la un atacant. Mereu mă gândesc. Eu nu vreau un atacant de mare clasă, că ar costa milioane. Îmi place foarte mult de Gnohere, dar îmi trebuie rezervă, care poate să-l înlocuiască și să joace 10-15 minute. Eu l-aș vrea pe Andrei Cristea, de la Iași. Dar nu îl vor colaboratorii. Am vorbit cu o persoană cu care mă consult, un dinamovist, și mi-a zis: Gigi, ție îți trebuie Cristea!”, spunea Becali la începutul campionatului.

Nicolae Dică nu a fost de acord astă-vară cu varianta Andrei Cristea la FCSB. Dezvăluirea a făcut-o patronul Gigi Becali
Nicolae Dică nu a fost de acord astă-vară cu varianta Andrei Cristea la FCSB. Dezvăluirea a făcut-o patronul Gigi Becali

Oferta Craiovei i-a prelungit lui Andrei Cristea contractul la Iași!

Înainte de debutul sezonului, pentru Andrei Cristea a mai existat o variantă de transfer. CS U Craiova încerca să se fortifice ofensiv după plecările lui Gustavo și Băluță, astfel că oltenii au făcut o ofertă pentru Andrei Cristea. Chiar și jucătorul a recunoscut unele discuții avute cu Mihai Rotaru și colaboratorii săi, dar Iașul a mutat imediat.

I-a propus căpitanului prelungirea acordului, iar Andrei Cristea a fost de acord să se „lege” de moldoveni până în 30 iunie 2020. La 34 de ani, varianta FCSB ar putea fi ultima mare lovitură pentru jucătorul care-i califica pe roș-albaștri în dubla cu Valencia, marcând două goluri în returul de pe Ghencea.

  • 2.000.000 de euro este prețul pe care-l cerea Iașul pe Andrei Cristea astă-vară
  • 400.000 de euro este cota atacantului de 1,79m pe transfermarkt
  • 34 de ani a împlinit Andrei Cristea pe 15 mai 2018
  • 9 meciuri fără gol are jucătorul născut la Bacău pentru echipa națională a României