Fotbal intern

Andrei Cristea la FCSB! Gigi Becali: “Îl iau! Duminică avem discuţia finală!”. FANATIK a anunţat acum două luni!

Andrei Cristea la FCSB Gigi Becali Il iau Duminica avem discutia finala FANATIK a anuntat acum doua luni

Gigi Becali a anunţat că Andrei Cristea va reveni la FCSB! Latifundiarul din Pipera a început discuţiile cu gruparea din Copou pentru Andrei Cristea, iar patronul vicecampioanei României a dezvăluit că duminică, 23 decembrie, se va lua o decizie finală în ceea ce priveşte transferul atacantului de la Poli Iaşi.

“Îl iau pe Andrei Cristea de la Poli Iaşi. Mâine (n.r. duminică) o să avem discuţia finală. Am vorbit de un atacant, e din ţară. E Andrei Cristea. Am vorbit cu el. Avem nevoie de mai multă experienţă în grupele cupelor europene”, a spus Gigi Becali înaintea meciului dintre FCSB şi CFR Cluj. Informaţia că fotbalistul de la Poli Iaşi ar putea să îi ia locul lui Raul Rusescu la FCSB a fost anunţată de FANATIK.RO pe 19 octombrie.

Andrei Cristea, dorit de Gigi Becali la FCSB de două luni!

Nu este prima dată când Gigi Becali este interesat de serviciile lui Andrei Cristea. În urmă cu două luni, latifundiarul din Pipera a vorbit despre atacantul de la Poli Iaşi şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. ”Pentru a-i găsi un înlocuitor lui Gnohere trebuie să vorbesc cu MM Stoica și cu Dică. Nu știu cine va veni. Dacă dau bani, decid eu. Dacă aduc pe cineva gratis, vor decide MM și Dică. Dacă plătesc 2-3 milioane de euro, știu pe cine să aduc. Mi-ar plăcea și Cristea, dar trebuie să-i intreb și pe MM și pe Dică. L-am mai vrut o dată, dar atunci mi-au spus că nu ne trebuie”a spus Gigi Becali, la Digi Sport, în urmă cu două luni.

Andrei Cristea a mai jucat în tricoul “roş-albastru” în perioada iulie 2004 – iulie 2006. Atacantul în vârstă de 34 de ani a evoluat în 74 de meicuri, a dat 12 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Pe parcursul carierei a mai evluat la echipe precum Dinamo Bucureşti, Poli Iaşi, Poli Timişoara, FC Braşov, Martina Calcio, Karlsruher SC, FK Qabala şi US Salernitana.

  • 400.000 de euro este cota lui Andrei Cristea, conform transfermarkt.com