Fotbal intern

Andrei Cristea nu dezarmează după umilința cu U Craiova: „Voi face tot ce îmi stă în putință să salvez echipa”

02.02.2021 | 23:03
Andrei Cristea nu dezarmeaza dupa umilinta cu U Craiova Voi face tot ce imi sta in putinta sa salvez echipa
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea este noul antrenor al lui Poli Iași, iar atacantul formației din „Copou” nu dezarmează după umilința suferită în fața Universității Craiova, 0-3 și le promite fanilor că va face tot ce îi stă în putință pentru a salva echipa de la retrogradare.

Totodată, Cristea a mărturisit că nu se gândește să se retragă din fotbal, mai ales că el este principalul marcator al moldovenilor și în acest sezon cu 7 goluri și 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al lui Poli Iași dă vina și pe ghinion, mai ales din cauza îmbolnăvirilor cu COVID pe care jucătorii lui Poli Iași le-au suferit, dar anunță că de la meciul următor, cel cu Sepsi, echipa va arăta mult mai bine și va începe să facă puncte.

Andrei Cristea promite că o salvează pe Poli Iași de la retrogradare

Andrei Cristea recunoaște că Universitatea Craiova a meritat victoria în meciul cu Poli Iași, echipa la care a devenit antrenor, dar anunță că va face tot ce îi stă în putere pentru a salva formația de la retrogradare:

ADVERTISEMENT

„Diferența a fost mare între noi și Craiova, ei au meritat victoria. Nu comentez ce a spus Daniel Pancu, eu m-am înțeles bine cu el, am fost prieteni, deci nu are rost. E o nenorocire ce s-a întâmplat la noi cu îmbolnăvirile, eu mă simt mai bine acum.

Garantez suporterilor că vom arăta mult mai bine. Sunt desemnat să fiu antrenorul echipei, nu știu ce voi mai face dacă voi juca sau nu, e posibil să mai joc, nu e exclus”.

ADVERTISEMENT

„E un moment greu pentru noi și nu cred că Poli Iași merită să treacă prin această perioadă. Voi face tot ce îmi stă în putință să salvez echipa”, a spus Andrei Cristea la TV DigiSport.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Cristea, conform transfermarkt.com

„Suporterii nu sunt mulțumiți de rezultate, dar eu sunt optimist!”

Andrei Cristea e conștient că fanii lui Poli Iași nu sunt mulțumiți de rezultatele din ultima vreme, dar spune că se bazează mult pe lotul pe care îl are la dispoziție și e nerăbdător să se apuce de treabă:

ADVERTISEMENT

„Noi ne dorim să se joace meciul cu Sepsi și echipa mai bine pregătită și mai bine ferită de acest virus va câștiga partida. Cunosc foarte bine jucătorii, sunt valoroși, sunt de caracter și mă bazez foarte mult pe acest lot.

Suporterii nu sunt mulțumiți de rezultate, eu sunt optimist însă, din punct de vedere financiar suntem la zi, iar de duminică, atunci când ies din carantină trecem la treabă”.

Totodată, Andrei Cristea a prefațat puțin și derby-ul dintre Dinamo și FCSB, mai ales că el a evoluat în tricoul ambelor echipe și știe foarte bine ce înseamnă un astfel de meci, plin de încărcătură.

„Dinamo-FCSB e un derby ciudat, FCSB și-a vândut jucătorul, dar e favorită. Dinamo trece prin momente grele, un derby se joacă cu inima și îminși de la spate de suporteri, Dinamo poate produce surpriza”, a mai spus Andrei Cristea pentru sursa menționată.

  • 36 de ani este vârsta lui Andrei Cristea
ADVERTISEMENT
Tags: