Fotbal intern

Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali! “Un dinamovist mi-a spus de el”

30.07.2018 | 11:55
Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali Un dinamovist mia spus de el
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunţat că vrea să transfere un atacant, iar pe lista acestuia se află şi fotbalistul de la Politehnica Iaşi. Recent, vicecampioana României l-a ofertat pe Cristian Lopez, însă fostul jucător al lui CFR Cluj a anunţat că are oferte mai bune.

“Ne trebuie un atacant puternic. M-am gândit la Cristea, dar nu-l vor colaboratorii. Aseară am vorbit cu un dinamovist, mă mai consult cu el. Mi-a spus că Andrei Cristea mi-ar prinde bine. Mi-a spus şi de Blănaru de la Hermannstadt. I-am spus lui Meme să-mi transfere un atacant de 23-24 de ani care să-mi aducă bani mulţi. Dacă nu poate el, o să aduc eu un atacant român. Sigur ne trebuie şi un fundaş central”, a mai precizat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali

Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei României a declarat că vrea să aducă un fotbalist care să fie rezerva lui Harlem Gnohere. “Am nevoie de un atacant care să-l suplinească. Aseară el nu mai putea. Am nevoie de o rezervă pentru Gnohere, mai ales că nu este 100% refăcut”, a mai precizat Gigi Becali.

Cristian Lopez a fost pe lista lui FCSB, iar Gigi Becali a afirmat că a i-a făcut fotbalistului o ofertă. “Cristian Lopez nu a refuzat încă, a zis că are şi oferte mai mari”, a susţinut Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

Andrei Cristea a jucat doi ani la FCSB

Andrei Cristea a jucat la FCSB între 2004 şi 2006, timp în care a câştigat două titluri de campion al României. Meciul de referinţă al atacantului de 34 de ani este victoria cu Valencia, scor 2-0, din 16-imile Cupei UEFA, sezonul 2004-05, când roş-albaştrii au obţinut calificarea în optimile de finală după executarea loviturilor de departajare. La finalul meciului jucat în “Ghencea”, Gigi Becali susţinea că fotbalistul va ajunge să valoreze 20 de milioane de euro.

Recent, Andrei Cristea şi-a prelungit contractul cu Politehnica Iaşi până în 2020. “Căpitanul Andrei Cristea și-a prelungit contractul cu Politehnica până în 2020! Mulțumim, căpitane, și îți urăm să atingi borna de 120 de goluri marcate în Liga 1 Betano”, au anunţat oficialii clubului din Copou. Fotbalistul de 34 de ani s-a aflat în această vară şi pe lista celor de la U Craiova. “Craiova ne-a solicitat oficial transferul lui Cristea, pe care, din câte am înţeles, l-a dorit şi vara trecută, oltenii oferindu-i un contract pe doi ani. Le-am mulţumit pentru ofertă, însă i-am refuzat. Cristea este netransferabil. Este simbolul echipei, toată construcţia s-a făcut încă din vara trecută în jurul lui, ne-a ajutat şi ne ajută enorm, atât în teren cât şi în vestiar. Pentru ca Andrei să simtă că este apreciat de noi, i-am prelungit contractul, care era scadent vara viitoare, pentru încă un an şi i-am promis că după ce va abandona cariera de jucător va avea asigurat un post în cadrul clubului, fie de antrenor, fie în administraţie, în funcţie de drumul pe care-l va alege”, a declarat Adrian Ambrosie.

ADVERTISEMENT
Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali
Andrei Cristea pe lista lui Gigi Becali